you only live once?

jag kommer ångra mig så extremt mycket att jag inte åkte till Tyskland, det gör jag redan. Man säger att man bara lever en gång, att man borde leva livet fullt ut medans man har chansen. Varför gör jag inte det? Blir så förbannad på mig själv, jag ville dit jag kunde ha åkt själv, men nej jag insisterade att jag måste ha nån med mig....
28 november kunde ha blivit en utav dom bästa dagarna i mitt liv, men jag vågade inte leva.

haha

ja eftersom att jag va i exstas igår när jag skrev så glömde jag nämna en ganska betydlig detalj, jag kommewr alltså se dom live via datorn x) Men det kommer bli awesome!

KLAAAD

Jag gråter av lycka, jag skämtar inte, jag skakar och är hyper gråter som ett as!! JAG ÄR SÅ GLAD!!
Jag kommer inte få se 30stm i Tyskland men dock kommer dom visa deras sista konsert (där dom även slår världsrekord!) LIVE!!!!! jag är så glad, jag kan inte beskriv det, jag vet att det inte är samma sak men jag vet att det kommer bli awesome!! jag kommer vara delaktig, skrika, sjung, dansa i mitt vardagsrum och skiter i om vad nån tycker. wääääh, Sandra gladare än vad hon har varit på länge.
JAg kommer säker skriva om det igen. HÄJDÅÅÅÅÅ
Ûber glad JA

nice ehe

fortfarande deprimerad dock..

.

deprimerad..

wääh

JAG VILL TILL TYSKLAND OCH SE MARS!!! FÖLJ MED MIG NÅGON; SNÄLLA!! <33 skulle älska dig förevigt!

......

Så min dag va helt okej, tills nu...
30 seconds to mars kommer nog inte göra ett till album... SKJUT MIG NU!!!!!!!!!!!
"THERE MIGHT NOT BE ANOTHER 30 SECONDS TO MARS ALBUM"

In tomorrow’s Kerrang! magazine (on sale Wednesday, April 27) 30 Seconds To Mars frontman Jared Leto gives us an exclusive update on what’s in store for the LA rock titans.

The interview Leto reveals that there might not be another 30 Seconds To Mars album!

“When I start a new record it ends up being a pretty involved affair; you need the time, energy and space to appropriately address it,” Leto told K! “We’re touring probably right until December. We’re talking about it right now, but you never know, there could not be another record.

“We’re not bound to continue walking down a path unless we’re really inspired to do so,” he added.

SOURCE : KERRANG

JUST LEMME DIE KAYYYYYYYYYYY…………..

följ mig? c:

http://aviolentdisaster.tumblr.com/

bra dag

Ja faktiskt, det har varit en bra dag, jag har använt min nya sammets skjorta, varit på second hand, druckit kaffe på P&L café! och nu ska jag se på film <3
FILM FOR LIFE <3

RSS 2.0