Nya glasögon :D

 

Hej, vill ha dom!

 

Royals.

 

Vin och solnedgång.

Jag kommer nog aldrig tröttna på solnedgångarna över dalälven. Jag blir alltid så chockad när jag ser dem, så fruktansvärt fint! Igår var i alla fall en mysig dag, jag Karro och mamma spelade kort och kolla sedan på film. Och nått glas vin fick jag i mig också. 
 

City of angels.

 

So overwhelmed by the ocean's shapeless form.

Du trycker ner mig i skiten och förväntar dig sen att vi ska kramas och fortsätta som att ingenting har hänt. Nej tack. Du kan inte tvinga mig att må bra, vara social och var glad. Det fungerar bara inte. Det är inte jag som bestämmer att jag mår dåligt, det bara är så. Så att skirka och tvinga mig att må bra kommer absolut inte fungera. Är så sjukt trött på dig. 

Sömnad.

Jag funderar på att söka sömnadskursen på Fornby till våren. Skulle vara väldigt kul att lära mig mer om att sy kläder, älskar ju kläder, form, färg och sånt. Jag kan ju i alla fall söka! Let's do it! Och jag såg denna bild på tumblr precis, jag ÄLSKAR den! 
 

Mr nobody.

En utav dom bästa sakerna som finns för mig är kolla på film, den största anledningen till att jag älskar film så mycket är för att man inte behöver tänka, över huvud taget. Man kan bara släppa all stress och ångest som finns inuti sig och komma in i en helt annan värld. Samma med böcker, man försvinner helt in i orden. Utan film och böcker skulle jag nog ha blivit galen. För man kan ju inte förneka att jag har väldigt mycket ångest och stress för många olika saker.

Skulle varit optimalt.

 

Tumblr.

 

Kallare tider.

Får lov att säga at denna sommar har varit riktigt lyckad! Jag har hunnit med ganska mycket, Bråvalla, glass i solen, fått bruna ben, massa alkohol med vänner och Pride. Ja den här sommaren har varit fantastisk, väldigt tråkigt att den är slut. Men en liten del av mig tycker att det ska bli jätteskönt med vinter. Jag längtar tills jag får dricka massa te, sitt i TV rummer och koll på brasan, köppa massa mysiga och sköna vinterkläder! Ja så vi får hoppas på att vintern blir lika fin och fantastisk som sommaren 2013! 
 

Helt vanlig dag.

Sov nästa ingenting inatt över huvud taget, så jag är fruktansvärt trött just nu, låg och oroa mig över mamma som opererade sig igår. Men hon mår bra , ville bara förtydliga det. Efter competencia som sluta halv 3 handla jag allt till en detox som jag och Karro ska börja med imorgon, det tog ca 1.5 timar inne på maxi, mja vissa saker var riktigt svåra att hitta och jag visste inte riktigt vad det va jag letade efter. MEN nu har jag allt och jag är så sjukt pepp på detoxen!!!! Hoppas den får bort den här onda huvudvärken också c: 

On the brightside.

Hej, jag är förklyld, hostar och snorar en massa. Men jag klagar inte för jag har precis lästa Harry Potter, druckit te och ätit choklad. Det är okej att vara tjock när man är sjuk. Igår hade vi hejdå middag med massa goa vänner som snart åker tillbaka till sina liv runtom i Sverige. Och här får ni en mysig låt som jag lyssnat på i ett par dagar nu :) 
 

Help I'm trapped in a fortune cookie factory!

Pysslade ihop en tavla idag! Dom här konfetti lapparna fångade jag på Mars konsert i sommras. c: 
 

Bästa Karolina!!

 
 
Karro kom in i Sundsvall, så hon flyttar om någon vecka och ska börja plugga, skaffa nya vänner och bo ensam. Så glad för din skulle Karro barro, ÄLSKAR DG! <3
 
 
 

Barely surviving has become my purpose. Because I'm so used to living underneath the surface.

Överskriften berättar väll allt om hur jag mår. Måste ta tag i mitt liv! Varför känner jag såhär? Jag har ingen anledning till att må dåligt, men ändå gör jag det.

Do or die.

Pride 2013

Har besökt Pride i 3 år nu men måste säga att årets Pride vad de absolut bästa! Vi har festat, träffat lite nytt folk och kollat på den bästa paraden hittills! Det har varit 4 awesome dagar i Stockholm! 
 

RSS 2.0