Festival

Jag Karro Kajsa och Thilda har bestämmt oss för att åka till bråvalla festival i sommar istället för P&L, MEN THE SCRIPT KOMMER TILL P&L!!!!!!! Jag vill se dom. Jag älskar dom, och alla deras låtar är så fruktansvärt bra. Hur ska jag gör nu då? vavavavavav?? bajs.... 

Jag är inte gjord av sten.

Idag blev det lite omtumlande dag. Jag som hade bestämmt vad som skulle hända i framtiden. Men jusst nu är det oklart igen.. Livet går inte som man vill just nu. och jag känner mig lite som Kents låt Stenbrott... 
 
Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom...
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat

Finaste!!

yolo...

Att jag har haft dåligt självförtroende hela livet är ingen nyhet. Men det kanske är dags att göra nått åt det, det kommer definitivt inte bli bättre när jag bara sitter hemma hela dagarna. Jag måste börja utmana mig själv och göra saker som jag tycker är as jobbigt, då kommer jag ju få bättre självförtroende nån gång. Det är dags att lämna mitt skal som jag levt i snart 20 år. Det är dags att sluta vara rädd och börja leva lite, och börja kämpa för att få bra själförtroende! För det kommer inte komma utav sig själv, hur mycket jag än önska det som kommer det aldrig hända. 
DAGS ATT BÖRJA LEVA SANDRA!! 

My kind of shoes!

Don't look back in anger.

Jag gillar när man har gjort as bra spellistor på spotify och så ha man på shuffle, men så får man höra samma låtar hela tiden ändå. I landsproblem.. 
Det va de jag ville säga :D 

Jag vill ha kärlek.

Den äckligaste drömmen jag någonsin drömt!!!

Jag tog en powernap (1,5 h lång...) precis, och ja jag drömde den värsta drömmen någonsin. Kan tänka mig att alla någon gång har drömt om sina tänder? Tappat dem, eller att dom blivit till flisor... Jag har haft sådana drömma väldigt många gånger, men den här tog priset. Och nu till drömmen.

*Jag var inne på mitt rum och kände att mina tänder kändes väldigt konstiga, och jag hörde mamma utanför så jag bad henne att komma och Karro följde med. Sen när jag började förklara att mina tänder var konstiga började det göra skit ont, så jag började gå runt i rummet. Och när jag var bredvid Karro så knaka det till och knastar as mycket och högt i käken så Karro kolla på mig med frågande blick om det var min käke, och jag nickade ja. Jag kunde inte längre prata men försökte säga till mamma att ringa ambulans men hon trodde jag skämta. Och nu började de göra fruktansvärt ont så jag la mig ner på golvet och sparka med benen (??) och försökte skrika till mamma att ringa ambulas flera gånger om och efter kanske 15-20 sekunder så fattade hon att jag inte skämta. Alltså käken gick av och tänderna lossnade och gick sönder, käken va helt sne....*

Handen på hjärtat, det här är den värsta mardrömmen jag någonsin haft. 

Vill ha fredag.

Hade en ganska produktiv dag igår, jag städade rummet som jag inte har gjort på länge. Och så tränade jag. Och jag sydde om en kjol jag sydde förut. Det blev inte så stor skillnad men det blev i alla fall bättre. Den symaskinen vi har nu gick betydligt bättre att sy med också, än mammas gammla som hon hade haft i 20 år :) 
JAG ÄLSKAR SAMMET <3 

Baka lite kaka.

Idag har varit en mysig dag, först åkte vi till mormor och morfar för lite födelsedagsfika, mormor blev 72 år! Grattis till henne <3 Även fast vi inte åt mat där som vi brukar göra, lyckades hon ändå att få mig propp mätt.... Sen kolla jag på en massa roliga katt gifer, katter är korkade men ack så söta! 
Sen har jag bakat rosa muffins med glasyr och fult hjärtströssel. Men pappa sa att det va gott iaf, då kan jag bjuda Kajsa Karro och Thilda utan att skämmas. :) 

Sant.

Jag vill ha.

SÅ COOLT!! 

Lite så känner jag nu.

Jag är trött, frustrerad, oinspirerad och uttråkad. 
Plus att jag skulle kunna äta upp allt som finns i kylsåpet.. 

Världens finaste!

ÄLSKAR DIG KARRO!

FIN BILD!!

Så himla fin bild! När jag ser sånna här bilder får jag as mycket lust att fota... Men jag är så sjukt dålig och har ingenting att fota. kul. 

YAAAAAAYY

heheehhe, 30stm håller på att filma in en ny video till någon ev deras nya låt.. Och dom lägger ut bilder hela tiden från inspelningen. DET SER SÅ COOLT UT!!! Jag vill att den och skivan ska vara klar nu!! NU!!!!! 

Livet

Min pappa i ett nötskal igen, fy fan vad jag har tröttnat på han. Längtar tills jag ska flytta hemmifrån. Jag glömmde stänga av knappen på TV:n så den lilla lilla röda lampan lyste. Men då kan han kanske lära sig att stänga av HELA TV:N nån gång? Så slipper mamma göra de efter varje gång du har legat hela dan och kollat..... OCh förlåt för att jag inte släckte lampora ute men det kanske va för att du sa/skrek på mig att jag ska låta nån lampa vara på under nätterna så att tjuvarna inte kommer... 
Jag har tröttnat så fruktansvärt på honom, att han ens orkar med sig själv!

Gammal GIF

+

If you’re gonna make me the third wheel on the sidewalk at least let me stand in front so i can pretend i’m leading my army into battle.
hahah fy, det där är jag, alltid. 

Let's kill tonight!

Häjä! Denna dag har faktisk varit helt okej, jag och Karro gick till pärlan och kika lite. Jag hitta en fin och stor spegel som kosta 100, och en as snygg ljus grön sammets fotölj för 100 kr, men jag köpte dem inte... Skulle nog ha gjort det. Men jag köpte 4 st glas istället och en burk jag ska använda till att skriva lappar och lägga i :) (JAG SKULLE HA KÖPT SPEGELN OCH FOTÖLJEN!) 
Det känns skönt att veta vad jag ska göra, jag ska alltså börja plugga förhoppningsvis i Örebro men annars blir det Gävle. Fint. 
Och nu sitter jag och dricker mitt favorit te :D :D 

Kom till Våbäck!

Igår va det hemmafest, och ja en hel del hände. Men för det mesta va det as kul :D Vi körde drickspel, malin va as full, fina bilder och sen kom bönderna...
Igår va första gången jag någonsin sa ifrån och sa vad jag tyckte. För jag är så sjukt trött på att folk bara bossar med mig och tror en massa saker om mig som inte är sant och tror att dom känner mig som om jag vore en öppen bok, och att få säga ifrån och berätta hur det ligger till va så otroligt skönt! Det känns så otroligt bra nu efteråt när jag tänker på det. Men det va en fin och lång natt med mycket skratt alhohol och azum vänner, kan det gå fel då? NÄÄÄÄJ! 

Fin fredag!

Jag och Karro tog oss en liten roadtrip till Gävle för att träffa Emma och för lite fest. Och jösses vilken kväll, så otroligt kul! Vi va bara 4 på förfesten men det räckte gott och väl, många skratt blev det. Sen tog vi oss till klubben för en gay kväll :P haha träffa transan Nicki! as härlig! Nej men det var en helt fantastisk kväll!
Och ikväll blir det lite hemmafest med ett härligt gäng!
Jag borde börja fota lite mer också!

RSS 2.0