Fick den av pappa!

 

Thirty seconds to mars.

Jag kan lungt säga att onsdagskvällen var en utav dom bästa i mitt liv. Att se Thirty seconds to mars live igen var fruktansvärt kul! Jag och Karro kom tll Gröna lund 4 timmar innan spelningen för att få en bra platser. Emmie anslöt sig också till oss efter ett tag. 
Jared och Shannon visade sig inte på scenen först utan 20 minuter innan dom skulle spela började publiken jubla och vända sig om, då satt dom i den nya karuselen eclipse som låg precis bakom scenen! haha och jag blev så chockad och glad på samma gång så att mitt ansikte blev röd som en tomat! Hela spelaingen var underbar och energin både från publiken och från Jared va helt magisk! Dom startade och avslutade konserten med nya låtar från skivan men dom spelade även många gammla låter vilker va jättekul. Det fanns många höjdpunkter i showen, som när dom slängde ut stora ballonger och uppblåsbara djur i publiken. När jag satt på Emmies axlar och skrek mig hes till Do or die! Jag tappade min kamera i en killes huvud som stod framför mig.. Dom filmade in saker till en ny video som VI kommer att vara med i! Och när Jared bjöd upp en tjej från publiken till scenen som stod ynka 2 meter ifrån mig, VARFÖR INTE MIG! Det var helt enkelt fantastiskt från börja till slut! Sen kommer jag ladda upp filmer och nån enstaka bild jag tog på konserten! Nej det var bästa dagen i mitt liv!!! <3 Får fortfrande lyckorus när jag tänker på det. <3
Setlist: 
Birth
Closer to the edge
Night of the hunter
Search and destroy
This is war
End of all days 
Do or die 
Conquistador
City of Angles 
From yesterday 
Hurricane 
Northern lights 
The kill 
Kings and queens 
Up in the air

Ansiktsmask delux!

Tänkte ge ett as bra tips på hemmagjord ansiktsmask till mina fina, men få läsare! Man använder bara bakpulver, citronsaft och vatten. Först tar man lite bakpulver häller i citronsaft (Det kommer bubbla lite men det är lugnt!) tar lite vatten och blandar ihop! Man behöver inte mycket alls för att det ska täcka ansiktet. Och det är lättast att applicera när det är som skum, om man väntar för länge så blir det som en deg. Men i alla fall, man får jättemjuk hy och den blir mycket jämnare, ärr och små "prickar försvinner". Men det är mitt tips till er, det fungerar jättebra för mig så jag tycker ni ska testa det! Och är det bara jag som hatar att prata med någon medan man borstar tänderna? :) japp.

Fin helg!

Ja det har varit en väldgt bra helg må jag säga! Fest hemma hoss ludde och de va fruktansvärt kul! Mycket spel alkohol och fina vänner såklar. Vi sov  i en vattensäg, as coolt. haha. Sen i söndags tog jag, Karro, Thilda och Emma en spontantripp till Emmas stuga där vi spela kort och tröck i oss en hel pizza var. OCH vi bestämmde oss för att åka till Bråvalla. så jag är överlycklig ska ni veta!! :D 

..

 

Last but won.

Hur snyggar är inte dessa T-shirts!? SNYGGA!
 
 

Jag har vänner.

oiwejvm

Jag hatar att tänka på framtiden, den är så oviss.. Jag önskar att jag visste vad ja ville jobba med i framtiden, men jag har inte den blekaste aning! Och just nu vet jag inte om jag ska plugga eller försöka hitta ett jobb, vilket tydligen jag inte kan eftersom att jag snart varit arbetslös i ett år nu. åååååh.. Får sådan fruktansvärd ångest över det här!!! 

Avundsjuk på alla fina...

16 dagar kvar!!

Helt galet, det är bara 16 dagar kavars tills 30 seconds to mars konsert i Stockholm! Jag och Karro bokade tågbiljetter idag och nu håller vi på att kolla efter vandrarhem. Det kommer va den bästa dagen i mitt liv, behöver jag ens säga att jag är sjukt pepp?! SNART! Förutom mars blir det shopping och två fina dagar med Karro. <3 
(PEEEPP)

We own the sky!

Det blev en till fin kväll i Gustafs. Fast denna kväll spenderade vi den vid brasan. Vi drack vin grillad marshmallows och hade det riktigt bra! Det kom och gick lite folk som man inte sett på ett tag vilket var välldigt trevligt får jag lov att säga. Många skratt och många marshmallows fick man i sig under kvällen! 
Vilka fina vänner jag har! <3

Fin kväll i Gustafs.

Ibland glömmer man bort hur lyckligt lottad man är att bo i lilla Gustafs. Det är så fruktansvärt fint och mysigt! Igår åt jag Karro och Malin pizza och mös ute på bryggan så man kan se när solen går ner! God matt mycket skratt och lite alkohol blev kväller en utav dom finaste på länge :) 
 

RSS 2.0