Fin lördag!

Hade en väldigt trevlig lördagskväll, började med att jag och några vänner förfesta lite innan vi skulle till borlance och lyssna på Hoffmaestro. Och måste få säga att dom var fruktanvärt bra! Lyssnar aldrig på bandet annars och när dom spelat på peace and love har dom inte varit en favorit. Men dom var fruktanvärt bra och roliga att dansa till med en minde skara människor :) En väldigt fin kväll helt enkelt! 
(Borde börja ta lite mer bilder, kul att ha att titta på sen..)

Green eyes.

Har haft väldigt stråkigt idag, så jag har gjort den massa gifar fast endas en överlevde delete knappen :) Men snart ska vi till Malin och träffa lite folk och en drink eller två kommer väll gå ner. Japp fin fredagskväll :) 

Patrick everywhere!

 
Kommer antagligen lägga upp fler, tycker det här är as kul! 

Platåsko

Kikade runt lite på en sån där converse platåsko. Hittade en för bra pris och så. Men man kan undra hur serriösa dom är. Dom skrev att skon var gjord av textil, NO SHIT! Ja men då vet jag det iaf...
Tycker dom är as balla. :) 

Sheinside

SÅÅÅÅ FINA!! Har letat sjukt länge efter liknande klänningar. Kanske ska slå till sen. hähäh Men jag dom va otligt fina i alla fall. 

Today, today, today.

Häjä!!

Hahaha man måste ju älska mina humörsvängningar jag har. Men nu är jag i alla falll as glad! så ni vet.
Har precis träffat mina vänner och det borde jag göra oftare, skrattar ju nästa aldrig om jag inte är med dom.. Och jag har ändra inställning till sommarjobb, ville egentligen inte sommarjobba för att jag vill ha roligt i sommar! Men nu finns det så sjukt mycket roliga sommarjobb ute typ som fotograf, cirkus och servitris. Men jag måååååste få vara ledig när Mars spelar i Stockholm, det är det enda kravet jag har. 
Snart kommer Karro och Emma och så ska vi se säsongsfinalen på pretty little liars. :D :D :D 

Fint!

Stay gold!

...

Usch nu känns ingenting bra, önskar min ångest kunde förvinna nån gång. Börjar bli jobbigt att vara rädd och ha panik över precis allt! Snart ger jag upp. 

Up in the air!

Mars singel är ute nu, och den är bra! Riktigt bra faktiskt, mycket mer elektronisk än rock, men det gillar jag. Kommer lyssna på repeat ett bra tag framöver :D Länkar låten fer er som vill lyssna på den. 
http://www.iheartradio.com/player/?mid=22990749#.UUcfTEihabQ.facebook i

Panik!

Nu börjar jag få riktigt mycket panik, har ingen aning om vad jag ska köpa till Karro till hennes födelsedag!!!!! HJÄLP!

Snälla ge mig dom!

Målat lite.

Kan inte måla vatten som ni kanske ser, men gjorde mitt bästa. Och den ser kladdig ut på bilden, men det är den inte i verkligheten :) (hej biff arm) 

Skeleton!

Har letat efter en sån här väldigt länge nu, och jag hitta en på Gina tricot av alla ställen!! Dom har sina guldkorn ibland. GLADER CHOCKLADER! Och jag har köpt lösgodis, GOTT!!! (Jag är as glad!)

Shadow.

Skulle ta en bild till instagram på mitt te, men sen såg jag skuggan och tog kort på mig istället :) Ganska fint tycker jag. ska nog ta med min systemkamera också sen. Nån dag, när jag orkar. 
Och ni gillar mina puffiga morgonögon :) 

Vill ha sommar.

Jag vill ha sommar, så jag kan klä mig fin!! Och inte i massa mjukiskläder hela tiden. Och jag vill ha obegränsat med pengar så jag kan shoppa så mycket jag vill. skulle va nått det. 
Fintä.

gifyo!

Jag hat tråkigt, har redan sökt jobb och städat Karros rum. Funderar på att sy lite, fast vet inte om jag klarar av att sy det jag vill sy, borde nog vänta på att mamma kommer hem.... Ska i alla fall laga mat och kolla på film nu.
JAG HAR TRÅKIGT!

Push play!

 

:)

All min inspiration ork och lust till att göra nått är helt borta.. De senaste dagarna har jag endast kollat på film och serier. Undantag när jag har behövt gå på toa. Livet <3

Lite så ja.

Antingen vill jag färga mitt hår i den orange/bruna färgen, men det skulle va coolt om jag färgade tillbaka mitt blonda hår och färgade rosa toppar. mja jag vet inte :) Tror jag skulle bli nöjd med båda :P Måste först spara pengar så att jag faktiskt kan färga håret hoss en professionell frisör. japp, lycka till.

Har ju faktiskt ganska lika hår som hon på bilden... 

The first time.

Jag älskar film! Fast jag hatar när man har kollat på en film som är jättebra och man vet kommer bli en favoritfilm och man önskar att man inte tittat på den, så att man fick se den för första gången senare. Det är en sådan skön känsla att kolla på en film som är så bra att man önskar att man inte sett den. 

.

Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag ska flytta hemifrån. Hoppas det blir snart.....

RSS 2.0