Perfekt.

 

Feed me diamonds.

Som sagt jag vill börja fota igen. Anledningen till att jag sluta var nog för att jag aldrig lärde mig hur inställningarna fungerar, vilket jag fortfarande inte gör. Men jag vill lära mig, jag vill bli bättre! Men sen är det ju lite jobbigt om vad jag ska fota, mig själv, vänner, kissen. Egentligen fungerar vad som helst, bara jag lär mig! Jag vill ha lookbook också men det är så sjukt svårt att ta kort med kameran på stativ då man aldrig får fokus!!
En bild jag tog för ett tag sedan.

Har blivit med skor.

Jag har köpt ett par jättefina skor från asos, exakt såna som jag ville ha. GLAD TJEJ :D haha nej men jag brukar inte hitta sommarskor som faller mig i smaken men nu gjorde jag det och det känns fantastiskt! Får hoppas att dom passar bara, annars tänker jag använda dem ändå. (Jag borde börja fota igen, saknar det väldigt mycket, LET'S DO IT!)

Favorit blomman!

Hej jag vill ha en sån klänning. Men har ingen aning om vart man kan hitta en. Det fanns en liknande på Gina tricot men den va inte lika fin och hade jättekonstiga skärningar :/ Jaja, jag får hålla ögona öppna. :)
 

Birth - En utan dom bättre!

 

Love, lust, faith + dreams

Nu är Mars nya skiva ute och jag har lyssnat på ett par låtar :) Den är helt okej, men den har absoult inte samma wow faktorn som this is war hade när jag lyssnade på den för första gången. Men jag tycker det är väldigt kul att den är så olik alla andra album dom gjort, då har man så mycket olika låtar att välja på, dom har alltid nån lått till vilket humör man än är på! Och dom sjäva har sagt att dom inte vill göra "samma" album 2 gånger, vilket jag förstår. Men jag tror dom nya låtarna komer att växa ju mer man lyssnar på dem. :D Så imogon blir det att köpa skivan!! 

Sommar känslor!

Man kan ju inte klaga på det fina vädret som varit dom senaste dagarna! Igår var det otroligt fint och då passade jag Karro och Malin på att äta glass vid torsong vilket var jättehärligt!. Med god glass och bra sällskap kan inget gå fel ;) Sen åkte vi hem och sola ett tag, en liten rand har jag då fått! 
En sak som jag älskar otroligt mycket med sommaren är att allt luktar så gott! Nyklippt gräs, blommor och träd luktar absolut bäst. 
 
Och jösses vad jag längtar till allt roligt som kommer hända i sommar! KUL! 
 

Dog lite.

 

Lagom ont i huvudet.

Framtiden.... Ja jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag har inte den blekaste aning om vad jag vill göra. Just nu känns det väldigt tufft eftersom jag varken kan få jobb eller komma in på de utbildningar på högkolor som jag tycker verkar vara intressanta eftersom att jag har för dåliga betyg. Jag tänkte söka till komvux men är är nog försent ute med det. Jag har 4 dagar på mig att skicka in ansökan och jag har ingen anig om hur man gör, vart man sickar in den eller vilka kurser jag vill gå. Min framtid är väldigt oviss och jag hatar det verkligen. Jag hatar att känna mig stressad och oroade exakt hela tiden. Jag orkr inte. Jag vill ha ågonting att göra nu och veta vad jag vill göra! Hjälp mig någon?

Lite fin inspiration.

Ink.

Jag vill tatuera mig! Jag vet att jag ska ha en triad i nacken med en sån tunn linje som möjligt. Och så har jag och Karro sagt att vi ska tatuera oss tillsamans, men vi vet inte vad vi ska ha för motiv dock. Och så skulle jag vilja ha ett par små tatueringar lite här och var, skule va fint de. :) 
Gillar denna skarpt!
 

Conquistador

Hej, såg precis att mars släppt en till låt. Vet dock inte vad jag tycker om den. Kanske måste lyssna ett par gånger till.. 
 

Monkiworld

ÄLSKAR MONKI!! Hoppas dom kommer till Ikea sen när det öppnar! Köpte i alla fall en cool jacka till vår/sommaren, färgglad och så :) Funderar på att skicka hem en klänning och tröja också. FÅR SE DÅ!

3 dagar i Uppsala!

Har varit och firat valborg i Uppsala iår, och fy satan vad människor som var där. Jag visste att det var stort men absolut inte så! Jag och Karro åkte till Marie en dag före alla andra, vi gick runt i stan och kika på lite allt möjligt. Uppsala är fruktansvärt fint och männen också :P Andra dagen blev det lite parkhäng med trevligt folk och på kvällen blev det korridorrsfest och ena av dom va as roligt! Och jag såg Daniel från idol också, han är fortfarande lika söt.. Sen gick vi till ett rejv i skogen som var nästan det bästa jag har varit med om! Det va som ett skins program, massa fulla folk som dansa som satan! Och onsdagen var en skön bakisdag.
Men dagarna i Uppsala var fruktansvärt roliga och sköna, jätteskönt att få komma ifrån Borlänge lite granna :) 
(Vi skulle ta massa bilder men så blev det inte...Ni får en i alla fall)

RSS 2.0