En väldigt vacker solnergång.

 

I'm feelin pretti.

 
 

Inspiration från Tumblr.

 

Svart och vitt.

När jag hälsade på Karro uppe i Sundsvall passade jag på att shoppa vid Monki, det blev en fin skjorta och en tröja som båda var svart vita! Så jag tog lite bilder på skjortan idag, dock kunde dom ha blivit bättre då jag inte använde min fjärrutlösare för den var tydligen trasig. Känns väldigt snopet då den praktiskt taget är ny. Jag får helt enkelt köpa en ny! 

 

 

 

 

20 år!

För någon dag sedan fyllde Malin 20 år och hur firar hon det om inte med en väldans stor fest! Många skratt och fina minnen blev det. Hon bjöd på mat, dansa på bordet och var lite aningen för full. Men det var jättekul, massa människor och hög musik. Grattis Malin! 
 
 

En garderob.

I helgen körde jag 30 mil för att träffa en saknad syster! Absolut värt resan. Vi vi mös en massa, shoppa och åt jättegod mat, vi kollade också på 3 filmer! Medan jag var i Sundsvall köpte mor och far en efterlängtad garderob till mig! Hade ingen aning att dom köpt en så när jag gick in i mitt rum fick jag en lite chock. Så jäkla skönt att kunna hänga in kläderna och gömma dom, än att hänga på klädstången, det ser så mycket renare ut i rummet då! 

Just nu skulle jag vilja ha en kram av Karro, saknar henne så mycket.. <3 

 

 

 

 

Spot on.

Har egentligen haft ett par superbra dagar men oftast är det så där jag känner! 
 

En perfekt sammetsklänning.

Jag väntade ett par veckor på denna klänning men ack så värt det var. Den här klänningen kommer användas väldigt flitigt både vinter som sommar. Jag bara älskar denna burgundy färg som är så populärt nu! Klänningen är oerhört bekväm och jag känner mig väldigt fin i den, det var absolut värt väntan! Och så har jag köpt en väldans fin väska från pärlan för endast 35 riksdaler, ett riktigt kap om jag får säga det själv. Älskar den!
 
 

Old selfie.

Dom senaste dagarna har varit ganska jobbiga, massa ångest känslor och stress. Jag har hållit inne en massa irritation länge nu så i helgen sprack det och jag blev helt enkelt hysterisk. Jag tycker inte om när jag får sådana där ångestattacker, det går inte att bli lugn efter dom men jag jobbar på det! Fast idag känns det lite bättre igen, jag gjorde ett bra magpass på gymmet så det kändes i alla fall jättebra, jag känner mig alltid så stark efter ett bra gympas! Jag har också städat rummet och fixat med bilder på dator. Jag kollade igenom lite gamla bilder och hitta en bild på moi, tyckte om håret där. Men nu ska jag banne mig spara ut det igen! 

 

 

 

 

I'm a mess.

 

Heart of blue.

Har lyssnat på den här låten på repeat i ett par dagar nu, tycker den är så himla mysig! Ska försöka att inte spela sönder den! 
 

Me and my favorite cup!

 

Jag tycker inte om november!

Vinter har inte ens börjat och jag vill redan ha tillbaka sommaren. November är en så kall och grå månad, jag gillar det inte. Jag vill ha festival och midsommar. Jag vill dricka vin på vår veranda, kunna vara ute hela natten utan mörkret eller kyla. När snön kommer hoppas jag det känns bättre.

5 saker om mig.

1. Jag vill ha en till kisse som jag ska döpa till Ruby.
2. Jag HATAR blött hår....
3. 99% av gångern jag borsta tänderna går jag runt i en cirkel.
4. Jag vill vara mer/bättre kreativ än vad jag är.
5. Jag blir väldigt lätt besatt av saker som film, peronser jag inte ens känner. tv serie och band. (Det är jobbigt):

RSS 2.0