Ink inspiration.

Hur snygga är inte dessa tatueringar? Ugh va jag vill tatuera mig nu!! 
 

En massa te.

Den här helgen har varit super bra! I fredags träffades jag Kasja och Elina för lite förfest, tacos och utgång. Vi gick ut till Liljan vilket var första gången för mig. Det var väldigt trevligt och kul! :D I lördags hade jag och Kajsa den ulitmata bakisdagen, med pizza, snacks och lite pretty little liars. Och idag åkte jag mamma och moster till Solvarbo marknad i det fina vädret. Hade hoppats på att hitta en drömmfångare, men fanns ingen! Men glad är jag för det för hem köpte jag 4 olika te för 100 kr. Det blev smakerna gräddkola, polka, svart vinbär och champagne, ska blir riktigt kul att smaka sen! :D Men jag har haft en riktigt bra helg helt enkelt! 
 

Fjärrutlösare.

YAY! Nu har jag äntligen köpt en fjärrutlösare till kameran. Nu behöver jag inte springa till kameran hela tiden och ta på självutlösaren! :D haha as skönt ju. Tog några testbilder. 
 
(TJOCKIS) 

Storm.

Ja idag gick jag ut för att fota lite. Det blåste så fruktansvärt mycket, helt galet. Jag fick nån bra bild i alla fall. Men önskar jag va bättre på outfit bilder. Får helt enkelt öva ännu mer.
 
 

Tips för att överleva höst/vintern.

Nu är hösten här, kalla vindar, gulnande löv och kala gräsmattor. Jag har absolut inga problem med att hösten är här, känns faktiskt riktigt skönt. Jag hade en hel underbara sommar med sol, bad och äventyr! Men vissa kanske inte tycker det är lika skön som jag, så jag tänkte skriva 5 punkter som jag kommer hålla mig till för att överleva den långa vintern.

1. Drick mycket te, det är inte bara gott man blir även varm i hela kroppen!
2. Gräv farm dina favorit sockor och ta på dig dom.
3. Klä dig i höstens färger, gult, rött och orange.
4. Dra ihop dina vänner för mysiga filmkvällar, kolla på nostalgiska filmer och ät en massa gott.
5. Fota hösten.

Baka bröd.


Här kommer ett enkelt, nyttigt och väldigt gott recept till bröd!

Ingredienser: 

2 dl havregryn

5dl dinkelmjöl,

1dl linfrön 

1 dl sesamfrön

2tsk bikarbonat

en nypa salt

3 msk honung

1 rivet äpple

4 dl yoghurt (jag tog naturell yoghurt).

Utförande: 

Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop alla torra ingridienser. Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll/kleta i smeten. Vill man kan man ha lite pumpafrön uppe på. Skjuts in i ugnen 45-60min. 

 

 

Safe and lonely

"I know I should pick up my bags and leave. Move on. But I like it here. It’s cold and dark and safe and lonely."

Stay.

 
Borde skaffa mig en Thirty seconds to mars kategori.. 

Hjälp mig.

Jag helt och hållet hatar mitt liv och mig själv. Jag har ingen aning om vad jag vill göra, jag är inte bra på någonting heller som man skulle kunna satsa på...... Jag är inte social och jag HATAR nya saker. Vad fan ska jag göra!? 

Triad alert!

 
 

Sundsvall.

I fredags åkte jag, mamma och pappa till Sundsvall för att hälsa på Karro lite! Det var jättekul att träffa henne, känns som om det var flera månaders sen, men det har bara gått en månad sen sist... Vi gick på Ikea och inhandlade det sista till Karros rum, när allt var monterat och klart blev det jättemysigt! På kvällen kollade vi på idol och käka en as god pizza. Sen på lördagen åkte vi till Ikea en sväng till för att köpa gardiner. Jag hann också springa in på Monki, blev att jag köpte en fin höst jacka och en grön sjal. Och ett stort leende på läpparna fick jag när hon kassan sa att det var 25% på allt i butiken c: Det var 2 jättefina dagar med familjen och är väldigt avundsjuk på Karros fina rum! Jag vill till Sundsvall igen före jul så jag kan julpynta hennes rum haha!

Fina män det där!

Ja jag längtar otroligt mycket efter att få dessa män i nya ansnitt av Supernatural! Och jag vet hur man får större youtubeklipp nu. Det var ju inte så svårt :P 
 

Mango te och mamma!

 

"I got one life, I want it to mean something."

Nu har jag läst klart alla Hary Potter böckerna, vad ska jag göra med mitt liv nu?! Sista boken var jättebra, jag älskar Snape. Kommer antagligen läsa sista boken igen, antagligen köpa den också. Det tog ca 7 månader att läsa alla böcker. WÄH vill inte att det ska vara slut! 
Och nu har dom släpp en tralier till Dallas buyers club, Jared är så sööööt i sista klippet!! haha vill se denna film, hoppas dom viser den på bio i Sverige.. 
 
(Varför blir youtubklippen så små? hjälp?!)

Mars is coming!!

ÅH HERREGUD!!! Mars kommer tillbaka till Sverige, fattar ni hur glad jag är just nu!!! Jag har gått runt och varit ledsen, stressad och ångastfylld i ett par dagar nu, så släpper dom en bomb som denna!! Helt galet! Jag är så fruktansvärt glad just nu. Dom släpper biljetter imorgon, jag kommer köpa direkt. OCH jag kommer få se dom i en riktigt arena, det har ju inte hänt förut! :D :D :D :D SÅ GLAD!!! tack mars, jag älskar er! 

Grått te.

Kan väll hålla med Karro att tee kan se väldigt äckligt ut när man häller i mjölk, men ack så gott det är! 
 

Stugan.

Jag mamma och pappa åkte till sommarstugan en stund i fredags! Det va jättemysigt, vi fixa och dona lite grann, grilla korv och så gick jag och fota vid bäcken vi hittade första gången vi var i stugan för nått år se. Det var jättefint där, dock kommer jag ihåg bäcken som mycket större. Fast det blev väldigt mörka bilder när solen inte var frammen, men nån fin skog bild blev det i alla fall. 
 
 

Just do it!

Jag har börjat träna igen och det känns så sjukt bra! Jag är gladare och har mer energi än vad jag hade förut. Jag har också slutat äta skräpmat på vardagarna, nu äter jag vanlig husmanskost men mycket minder portioner. Jag har också slutat småäta en massa under dagarna! Nej det känns skit bra att ta hand om mig själv och äta sunt och träna. Nu är det bara att köra på! 

I want to be someone's idea of perfect.

 

Dimma.

I morse väckte en söt katt kallad Fiffi mig klockan halv 7, men inte blev jag ledsen för det för solen höll precis på att gå upp och det var jättedimmigt. Kissen fick en klapp på huvudet och jag gick och hämtade min kamera. :D

 
Man ser inte ens mörtviken! haha
 

Klyschiga hoppa i solnedgångs bilder.

Va ut och fota solnedgången igår. Blev helt okej bilder, dock blev jag väldigt suddig i hopp bilderna. Men man lär sig av sina misstag, nu vet jag i alla fall vad jag gjorde för fel vilket är väldigt skönt. Det betyder att jag lär mig :D hehe Men ag tycker om bilderna så jag lägger ut dom ändå. c: 
 

Borde skaffa mig en vill ha "kategori".

 

RSS 2.0