Fint..

 

Grillat.

Idag blev det grillat för första gången denna sommar, det smaka väldans bra får jag lov att säga! Resten av kvällen kommer jag antagligen kolla på film trailers på youtube, that's what I do!! Ha det bra vänner! <3
 

Den enkla svarta.

Köpte denna klänning på H&M för någon vecka sedan och jag har nog använt den liiite för mycket. Jag älskar den så otroligt mycket, den är så bekväm och enkel men fin. Den kommer jag bära mycket under sommaren. 
Klänning - H&M, Solglsögon - New yorker, Halsband - Indiska, Skor - Din sko.
 

Sparkle.

Fyndade lite saker från pärlan idag, ett linne med matchande kjol som var svart och glitter-randig och en skön topp till sommaren! YEY mig!

 

Hallon till frukost.

Det har varit ett par hel underbart fina dagar denna vecka, massa sol och väldigt varmt. Jag har bara njutit av det, umgåtts med vänner och gottat mig över att jag har sommarjobb! Jag åt precis en väldans god frukost med hallon och musli. Nu lyssnar jag på Matt Corby och bara chillar tills jag ska in till skolan.
 

Glad påsk!

HAHA idag när vi var med släkten kollade vi igenom lite fotoalbum. Och i ett utav dom fann vi bilden nedanför. Jag klarar inte av detta! Vi är så fula men ack så charmiga.. Jag dör lite varje gång jag kollar på den.. KOLLA PÅ OSS, mest på Karro! hahaha :D :D hahaha så jäkla underbart! 
 

Tulpaner.

 

Sommarjobb!

Igår var en riktigt bra dag, jag och Karro kika runt på kupolen en stund. Vi hade filmkväll med José och Camilla då pizza är obligatoriskt att äta. Men framförallt för att jag fick reda på att jag fick jobbet vid Leksands sommarland!!!!! Det känns så fantastiskt bra så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag är så sjukt tagga, nervös lite rädd men så sjukt överlycklig för att fått detta jobb! Det kommer bli en väldigt bra sommar känner jag! Och det är så skönt att Karro är hemma, har saknat henne så mycket! <3 

 

 

 

Halsband.

Igår kom Karro hem för lite påskfirande och som jag har längtat! Vi öppnde våra födelsedagspresenter, jag fick ett halsband och presentkort på Monki! Jag älskar halsbandet, jag har själv kollat på de väldigt många gånger och jag älskar allt Monki har så jag längtar tills jag får använda det. 
Idag var jag på jobbintervju vid leksand. Det kändes helt okej faktiskt så vi får hoppas att det blir ett sommarjobb där. Och nu till kvällen ska jag och många fina vänner träffas och umgår. Har haft två bra dagar helt enkelt. :D 
 
 
 

Mellanmål.

Har börjat äta avokado igen! Så sjukt gott, kommer väll antagligen äta för mycket av det sen sluta helt igen! Men vad spelar det för roll! 
 

Lite nytt.

Igår hade jag en riktigt bra dag, jag fikade och läste bok för första gången på jättelänge, var social med vännerna och så ringde en tjej från Leksands sommarland. Jag ska dit på jobbintervju på onsdag, det ska faktiskt blir riktigt kul! Jag hittade också en stickad tröja på kupolen igår och som jag har letat, har velat ha en exakt sådan sen i december, gud ler mot mig! Men idag har jag bara fotat och tagit en 2 timmar "powernap", riktigt skönt. Och jag har inget mer planerat! 

Kjol - H&M, Tröja - Bik bok. 
 

It's okay.

 

9:e april.

När jag vaknade upp imorse hade jag en liten klump i magen, jag är 21 år nu, tjugoett. Konstig siffra tycker jag. Hur som haver har dagen varit bra, jag fick ett paket av mor till frukosten. Jag fick Toffiffe och ett presentkort till Indiska. Ska nog köpa en mugg och halsband därigrån! Sedan åkte jag till framtidsmuseet med klassen och kikade runt där. Sen åkte jag José och Camilla och fikade, det va gott. Resten av dagen kommer jag antagligen spendera i sängen, det är ju så kallt överallt! Hade velat åka till liljan ikväll på deras kareoke kväll och dricka lite men det får bli någon annan gång. Men det har varit en bra födelsedag!  

 

 

 

If My Brain Were A Person.

HAHA ha. Jag tyckte det här var väldigt roligt. Kolla på't! 
 

Sista dagen som 20åring.

Ja idag är det sista dagen som jag bara är 20 år, imorgon blir jag och Karro 21 år gammla. Jösses vad fort detta år har gått! Det har både varit bra och dåliga dagar men detta år har dom bra dagar dominerat vilket känns så sjukt skönt! Jag är på rätt väg känner jag nu. Det finns så mycket jag vill göra och se och nu vågar jag faktiskt göra det också, nu får vi hoppas att detta år ger mig ännu mer självförtroende och bra minnen! 

Facelook.

Hatar ordet faclook men det är en sådana bilder ni får av mig nu! Igår drog jag till Ludde för lite tacosätande och lite cider drickende med ett par vänner. Sedan drog vi oss mot stan och engelska klubben. Det var en väldigt bra kväll måste jag få säga! Men som sagt tog jag lite ego bilder. Sådär såg jag alltså ut igår. :) 
 

En solig fredag.

Dagarna vid Fornby går så sjukt segt men äntligen är det fredag! Och jag har insett att bloggen har varit helt död denna vecka. Har inget att dela med mig av egentligen, har ingen inspiration till att fota och så är jag inte så pepp till att skriva.. Men jag måste förbättra mig, jag tycker ju om att blogga och göra allt som tillkommer! Let's get some motivation! :D Nu ska jag i alla fall gå ut på en lite promenad i det fina vädret. Puss på er <3

En liten lista.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Blev glad att skypa med Karro igår, hon är bäst! 

Vad gjorde du kl 08 imorse: Vaknade precis.

Kär?: Nej.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Rota i kylskåpet. 

Det sista du sa högt: Kommer inte ihåg. 

Det senaste någon sa till dig: Kommer inte ihåg. 

Vad har du druckit idag: Vatten och kaffe.

Vad var det senaste du åt: En sallad. 

Vad var det senaste du köpte: Min sallad och en fin svart klänning för någon dag sedan!.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit.

Vad är det för väder hos dig nu: Soligt och blåsigt. 

Godaste glassmaken: Saltlakrits, daim, melon och hallon. 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:  Nej. 

Drömmer du mardrömmar: Ibland, ja

Trivs du med ditt jobb: NEJ, har inget.. 

Favoritklädsel: Kjol med något fint linne till och klänning. 

Favoritlåt just nu: Fountain - Iamamiwhoami.

Vad ser du om du tittar till höger: En vit vägg.

Vad gör dig glad just nu: Solen och umgås med mina vänner vid Fornby. 

Vad ska du göra härnäst: Hitta något att äta. 

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött, nervös men glad. 

Favoritgodis: Choklad och en rosa lite sur godis. (Ser ut som en melon) 

Kläder just nu: Mjukiskläder. 

Hur många kuddar sover du med: 2 alltid

Spelar du något instrument: Nej. 

Ink.

 

RSS 2.0