Rosa!

Hej hallå! Har spenderat denna dag med mamma och Karro, vi har strosat runt på kupolen hela dagen. Jag fyndade ett halsband och köpte en fin ögonskugga från make up store, blir fint till nyår!

Och i morse vakna jag upp till världens finaste soluppgång och ni vet ju hur mycket jag älskar soluppgångar/ner! Bilderna ger inte riktigt rättvisa för himlen var alldeles sockervadds rosa. 

 

Berry much.

Idag fikade jag och vännerna, blev varm choklad för nästan oss alla, riktigt god, med massa grädde dessutom! Vi diskuterade mest nyår, som vi alla längtar till så sjukt mycket! Hade förövrigt på mig maybellines color drama läppstiftpenna i färgen berry much, älskar den!! Den sitter bra och kletar inte om man dricker något. Tips tips tips, den kostar endast 89kr också, så värt! Men snart ska jag ta ett bad och bara mysa.

 
 

Julafton!

Igår spenderades julafton hemma som vanligt med vår lilla Impiö och Jonsson släkt och det var lika trevligt som vanligt! Vi åt massa god mat och godis, kollade på kalle anka och öppnade presenter, en riktigt mysig jul blev det! 
 
Mormors lax är en favorit på julbordet! 
En liten del av Impiö släkten. 
Karro slog in riktigt fina presenter detta år! Presenten i sig var också helt fantastisk! 
 

Kaffefudge.

Har spendera dom senaste två dagarna med Karro och Emelie och vi har egentligen bara myst en massa! Igår bakade jag kaffefudge med mini marshmallows och jordnötter i och idag fick jag skära upp och smaka det, GOTT! Och idag hann vi med en secondhandrunda i Borlänge och i Gustafs. Senare ska vi baka knäck. Mysfaktorn är på 1000! 

 
 

Historia

Idag avslutade jag kursen i historia och jag fick ett C! Precis som jag ville, jätteskönt att jag klarade av det, trodde jag faktiskt inte! Nu ska jag ta lite jul ledigt och fundera på vad jag ska hitta på nu. 

En liten vinst.

Har haft en väldigt bra dag än så läge, gjorde klart min sista uppgift till historian idag och då återstår bara slutprovet imorgon. Och jag har druckit te, det blir jag alltid glad av. Har bara varit på ett sådant bra humör idag, skönt och kul! Sedan fick jag ett mail som det stod att jag vann en tävling på en blogg! Jag vann en halvårsprenumeration på Veckorevyn och tre produkter från make up store, ALLTSÅ! Jag som redan hade en bra dag, går på moln just nu c: Men resten av dagen ska jag mysa, träna och dricka mer te! 

Kram på er! 

 

You there.

 

Blank space.

Har lockigt hår och en ny tröja från pärlan på mig idag. Just nu lyssnar jag på Taylor Swift och bara myser. Kände att det var längesedan jag fota så tänkte fota lite vid min fina vägg, dock vägrar kameran ha fokus på mig. Så ni får två bilder jag inte nöjd med alls och jag blir sååååå frustrerad på dom. Men ville visa min nya tröja. Har haft ett par dåliga dagar förövrigt. Hatar det. Ångest, stress och ovissheten har kommit tillbaka, och den mixen gör att jag mår skit och bara vill ligga i sängen hela dagarna. 

 
 

Bra

 

Historia update.

Just nu är jag inne i min näst sist vecka med historian, i början kändes det bara jobbigt men sen kom jag in i det mer och nu är det både roligt och intressant. Men jag känner mig fortfarande osäker i uppgifterna och vet inte riktigt vad jag ska göra för att få ett bra betyg då jag strävar efter ett C. Egentligen skulle väll ett godkänt räcka tycker man men jag vill ha ett betyg jag känner mig stolt över. Och just nu är jag inte alls i närheten av det betyg jag vill ha viket känns skit jobbigt och det är en stor anledning till att jag blev så skoltrött i gymnasiet och tillslut strunta i allt. Jag vill sååå mycket mer än jag kan och mitt bästa räcker helt enkelt inte till. Jättetråkigt. Men på måndag börjar slutprovet och innan dess ska jag prata med min lärare vad jag ska göra och tänka på för att få det där C:et jag vill ha!

Önska mig lycka till, kan behöva det! 

Soluppgång.

Dom senaste dagarna har jag vaknat upp till väldigt fina soluppgångar, helt underbart. Att vakna till en sådana fina soluppgångar ger en riktigt bra start på dagen. Tog bara någon enstaka bilder på mobilen för en gångs skull ville jag bara njuta av vyn! 

 

Klädfynd från Pärlan.

Just nu sitter jag inne i värmen med uppsvällda fingrar efter att jag varit ute och fotat lite. Det var kallt.. Ni som känner mig vet att jag ofta går till pärlan när det är öppet och fyndar ganska ofta också. Hittade ett sammetlinne förra gången, bra köp! Kan använda den till nästan vad som helst. Nu ska jag ställa mig framför brasan!! :) haha det blev lite buttra miner på bilderna men shit vad kallt det var och så blåste det ganska rejält! 
Tröja - Secondhand, Linne - Secondhand och Kjol - New Yorker
 

Monki inspiration!

Som ni vet älskar jag Monki och jag gr in på deras hemsida ganska ofta! Här är i alla fall tre plagg jag väldigt gärna skulle vilja äga. 
 
 

Disco och Wasa.

I lördags åkte jag och Karro för förfest med discotema, sååå kul. Förfesten var riktigt rolig, umgicks med gamla som nya vänner, drack och skrattade. Sedan drog vi oss vidare till Wasabryggeriet, som var helt fantastiskt. Hade riktigt roligt, jag dansade hela kvällen. Det stället är underbart, härligt folk och väldigt bra musik, favoritstället måste vara rummet man kan välja och lyssna på egen musik via spotify. Det var helt enkelt en fantastisk kväll, har nog inte haft så kul på väldigt länge när jag gått ut. Wasa har absolut blivit favorit stället att gå ut på i Borlänge!

Jag tog bilder men dom flesta blev kolsvarta (TRÅKIGT). Men tog kort på min lampa på förfesten, det var kul. Hahah 

 
 
 

RSS 2.0