Komplimang!

Igår när jag plockade upp varor i butiken (stod nedböjd mer rumpan i vädret, hej) så fick jag en klapp på ryggen och när jag kollade upp fick jag en tummen upp. Antingen tyckte han att jag hade en snygg rumpa eller att jag arbetar bra. Jag väljer att tro på det första alternativet! :) 

Minnen för livet.

Här kommer lite videos jag filma på Mars konserten! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Billigt är bra!

Idag köpte jag med mig fyra ringar från Dollar store som vi fick in. Väldans fina tycker jag och dom kosta bara 20 kr styck vilket är ett väldigt bra pris tyckte jag. Jag köpte två likadana kors ringa, ja för att jag kan! :D

 

En magisk kväll.

Det är svårt att beskriva vad jag känner just nu efter en hektisk och underbar helg. Med glad utmattad och drömmig får duga. I fredags tog jag min reseväska till en helt ensam Stockholms resa, utan någon vän att luta mig mot. Att hitta rätt vid tunnelbanan, stan och till konserten va lite av en konst, men det gick ju faktiskt bra. Det blev lite shopping och såklart Mars konsert. Och den var helt fantastisk, den här underbart pirriga känslan jag har i kroppen nu får gärna stanna kvar ett tag till. Jag vet att efter jag såg dem i somras hade jag den också och gud vad jag kände mig lätt och konstigt nog full av självförtroende, det kanske blir så när man gör något man älskar? Dom var i alla fall jättebra, det var ett sånt ös från början till slut, jag sjöng och skrek tills jag inte hade någon röst kvar och dansade tills bena nästa inte höll mig uppe. Energin som bandet ger ut vid deras spelningar är helt magisk. Jared sjöng som vanligt som en gud, likaså Shannon med sin trummor och Tomo med alla olika instrument han spelade. Det här badet är utan tvekan det bästa som finns både musikaliskt men också dom som människor, vackrare och mer ödmjuka människor finns nog inte. Det är allt runtomkring detta band som jag älskar, och jag vet inte hur jag ska kunna förklara det jag känner för dom egentligen, så detta får duga. Det var en helt fantastisk underbar och magisk kväll. Jag hoppas att dom kommer tillbaka till Sverige för då är jag där!

 

The heart wants what the heart wants.

 

Rosor.

 

Liten uppdatering.

Boggandet lider liter nu när jag är vid Dollar hela vecka och träning på det. Vilket är tråkigt för jag älskar att blogg, skriva lite och visa er mina bilder, tycker det är väldans kul. Förutom att jag har dragit på mig en förkylning har jag inte gjort så mycket förutom att slinga håret lite ljusare under veckan. Och imorgon åker jag till Stockholm!  Jag ska shoppa se 30 seconds to mars och umgås lite med Frida vilket kommer bli så sjukt kul och skönt. Skönt att komma bort lite känner jag. Och som jag har längtat tills Mars konsert!! :D

 

 

 

 

Orange soluppgång.

 
 

Spot on!

Haha. Den här posten på 9gag beskriver min situation som jag har så sjukt bra! Visserligen mår jag så mycket bättre nu än vad jag gjorde förut. Men tyckte detta va så kul! 
 

Att fynda.

Idag gick jag och mamma till pärlan där jag fynda väldigt mycket fint. Är väldigt nöjd med mina köp! Jag köpte en sammetsklänning, mysig stickad tröja, skor med höga sulor och den perfekta ryggsäcken som kom ifrån posten. Ryggsäcken kommer bli as bra till Stockholm nästa helg. Allt detta blev ca 150 kr, ja ibland kan man fynda mycket fint på pärlan!

 
 

Äntligen fredag.

Herre gud va skönt med fredag känner jag. Sk inte göra någonting alls förutom att äta min gelé hjärtan jag fick av mor idag. ÄLSKAR DOM! Det blir en lugn helg, kika på pärlan lite, kolla mello och vara med mamma och förhoppningsvis fota lite om värdet tillåter. Nästa helg åker jag till Stockholm för att se 30 seconds to mars. Är galet taggad. 

Glad alla hjärtans dag! <3

 

Den bästa!

Som Karro skrev, det går inte att beskriva hur mycket du betyder för mig!  Älskar och saknar dig en massa.
 

P-floyd.

I fredags var jag Karro Camilla och Ludde ut till liljan för att se på P-floyd. Det var väldigt bra måste jag säga. Lite för mycket mys musik för en utekväll men annars var det jättebra. Vi dansa, drack goda drinkar och skratt mycket. Lite fyllekäk bestående kebab blev det också medan vi kollade på Trassel. En väldigt fin fredag måste jag säga!  

 
 
 

Helgens klädval.

Helgens klädval ser ni på bilderna nedanför. Måste säga att jag tycker om tröjan otroligt mycket. Och nu är jag inne i en kjol period då jag använder det nästan hela tiden. Älskar kjolar då de in princip passar till allt och dom är väldigt sköna! Tröjan kommer från Monki, jag älskar Monki. 

 

 

 

 

Lite musik.

Just nu har jag tröttnat på all musik jag lyssnar på och har egentligen ingen aning om vad jag tycker är bra eller inte. Så lite musik tips skulle uppskattas. Men en vän la upp denna låt på sin blogg och måste säga att den är väldans bra! :) GE TIPS! :D 
 

Glad tjej!

Karro kom hem igår, oanmäld som vanligt. Men glad är jag för det eftersom jag saknat henne som en tok! :) Ser fram emot helgen med henne. <3 

Blommor.

 

Något nytt, något fint.

Skulle verkligen vilja ha allt i detta collage. Ryggsäcken ska jag nog köpa innan jag ska till Stockholm och se Mars. Bra att ha massa saker i när man ska hoppa upp och ner till sitt favorit band. Men resten får helt enkelt vänta tills jag tjärnar lite mer pengar. Synd.

 
 

Om att fota.

Jag är glad att jag börjat fota mer igen för det är något jag tycker väldigt mycket om. Under dom senaste månaderna har jag utvecklats väldigt mycket får jag lov att säga och det är kul med lite framsteg tycker jag. Men nu när jag är vid Dollar Store så hinner jag inte fota i dagsljuset längre vilket är så tråkigt. Jag gillar verkligen inte att fota i ljuset från en glödlampa. Men men det kunde vart värre. Och jag får hel enkelt fota i dagsljus när jag har tid. Jag har lite idéer som jag skulle vilja fullfölj, som att fota min vän Camilla som har rakat av sig allt hår och fota mer av vårt fina vinterland. Jag älskar att fota och vara kreativ, det är väldans kul! 

En ny frukostskål.

Att jag har hållit mig i tre hela veckor från att köpa saker vid dollar borde jag få en stor eloge för! Det finns så mycket fint och så mycket bra att ha saker där. Men i fredags fick jag lov att köpa två skålar som vi fick in, förra gången vi fick in dom och ställde ut dom i butiken tog dom slut på en gång. Tycker dom är så fruktansvärt fina! Köpte även ett fint nagellack för 10 kr som jag tänkte visa er imorgon. 

 

 

 

 

RSS 2.0