Ett svalt klädval.

Som ni kanske redan vet är det ju så fruktansvärt varmt ute nu. Tror inte mätaren varit under 30 grader på väldigt många dagar. Det har varit skönt men också så brutalt varmt. För någon dag sen tog jag med mig kameran och fotade lite, jag tog på mig favoritkjolen från H&M, ett linne som är maglångt och mina favoritskor just nu. Helst skulle man ju vilja gå runt i bikini vart man än går! Nu ska jag läsa lite bok och ladda upp för en ny jobbvecka! 

 

 

 

Testa något nytt?

Hur fina är inte dessa frisyrer! Önskar så innerligt att jag skulle passa i någon utav dem. Även om jag skulle göra det vet jag inte om jag skulle våga klippa av mig håret. Men nu känns det väldigt frestande att testa då jag inte trivs i mitt hår alls! Det kommer aldrig bli så långt jag vill att det ska bli så varför inte testa kort? Hm mja vi får se hur det blir! 

 

Vad tror/tycker ni jag skulle passa i!? :D 

 

 

 

Fredagens vill ha.

 

Sommarkväll.

Igår efter jobbet passade jag José och Camilla på att dricka vin i en park när det var så fint väder. Har längtat så mycket att få vara med min vänner i en park, en sån enkel sak som är så sjukt mysigt att göra. Åt sushi gjorde vi också! Men det bästa på kvällen måste ha varit när en igelkott kom och hälsa på oss en stund, den var så söt!

 

Another love.

Hur fin som helst! Tack Karro för låttipset! 
 

Another sunset.

 

Favorit vinet.

Igår efter poolhänget stannade José och Camilla lite längre, vi pratade ikapp på en filt på gården, vi drack också mitt favoritvin! Ett bättre avslut på dagen kunde det inte ha varit. 

 

 

 

Svensk sommar!

Har varit ledig i tre dagar nu och dom har varit helt fantastiska Jag har spenderat dom med fina vänner, i onsdags åkte vi båt hela dagen och det blev mycket soloch bad. Kvällen avslutades hemma med pizza ätande.. Mycket sol och bad blev det i torsdags också då vi var hemma hos oss och hade pool-häng.  Det har varit en riktigt skön och härlig ledighet!

 

Inspiration.

 

Dålig uppdatering!

Jag får be om ursäkt för den fruktansvärt dåliga uppdatering  dom senaste veckorna. Jag har varken tid eller lust att sitta vid datorn just nu. Vilket är väldigt skönt faktiskt!  Slippa den här skärmen ett tag är nog precis vad jag behöver! Ni får ha det så bra så ses vi när vi ses! Kram <3  

Långkjol.

För någon vecka sedan köpte jag denna fantastisk långkjol, jag tycker det är så sjukt snygg. Jag älskar att man kan använda den både till fest och vardag, den är också riktigt bekväm. Den var absolut värd de 180 kr jag betalade för den. Ska ta bättre bilder på den sen, just idag ville jag fota lite enkelt bara och inte behöva planera och så vidare. 
 

Släppa alla måsten.

Just nu är jag så sjukt trött så jag orkar helt enkelt inte blogga. Det värsta är att jag vill fota, träna och träffa vänner, men jag orkar inte! Efter jobbet kommer jag inprincip bara hem och äter sen går jag och lägger mig. När jag är ledig ligger jag i sängen hela dagarna. Jag sätter nog lite stor press på mig själv, känner att jag MÅSTE göra vissa saker för att må bra, men just nu vill jag bara ta det lung, så jag får inse att jag inte måste göra dessa saker för att må bra och känna mig avlsappnad. Så jag måste sluta pressa mig själv och göra det som känns bäst för mig nu. Som till exempel att läsa böcker, jag läser väldigt mycket just nu och det är så skönt att försvinna i en bok och bara vara. Bara släppa alla stress och måsten jag själv utsätter mig för! Nu ska jag kolla på film, äta choklad och inte må dåligt över det! Kram på er! <3 

RSS 2.0