Fin helg.

Den här helgen har varit en utav dem bättre på ett tag nu. I fredags var jag Camilla José och Fanny vid Peace and love café och lyssnade på Feministisk initiativs politik och måste få säga att det var intressant! När jag kom hem hade mor och far gjort en lite brasa ute så då satt vi där en stund och mös. Och igår hade jag en fruktansvärt rolig utgång! Jag och Kajsa gjorde fajitas och drack med lite vänner sedan gick vi ut till lilja, det var mycket folk där och ganska bra musik. Det var väldans kul och hoppas det blir en utgång snart igen! 

Brownies.

Idag bakade jag och mamma amerikanska brownies, det var väldans gott får jag lov att säga! Kommer absolut baka det igen. c:

 

Röda korset.

Igår åkte jag och Camilla förbi röda korset och såg att dom hade 75% på allt, och snåla som vi är vände vi om och kikade. Jag hittade en rosa stickad tröja och en cardigan som ni kan se på bilderna. Fick dom två fina plaggen för 18 kr! Jag älskar secondhand. Och idag fick jag ett email från ett jobb jag sökt, jag ska på intervju om ett fotografjobb, Kult! :) Måste få säga att det är sjukt tråkigt att fota ute nu, allt är så grått och trist. Men vi får hoppas att våren kommer på riktigt snart!

 

 

 

Long process.

 

En fin gif.

Känns som att det var ett litet tag sen jag skrev här på bloggen. Kan vara för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Är vid Fornby och tränar på dagar typ. Förövrigt har jag haft en sådan fruktansvärd jobbig ångest över min framtid i helgen. Vad ska jag göra? Vill någogn bara bestämma det år mig!? jaja det ordnar sig väll såsmoningom men jag hatar att jag inte vet vad jag vill, det är ett så sjukt stort stressmoment...

Men här får ni lite fina bilder och fin inspiration från tumblr! 

 

Spetsgardiner.

 

Inspiration för hemmet.

 

Skodröm.

Kikade precis igenom 42 sidor med skor på asos hemsida. Och man kan säga att jag hittade ett par för mycket skor jag vill köpa! Men några av dem skall bli mina, någon dag!
 

Favotit muggen.

Pooh could see the whole world spread out until it reached the sky.

 

 

Fläta.

Äntligen har jag tillräckligt långt hår för en fläta och att den blev bra var ju en bonus. Jag måste säga att ljuset på bilderna blev väldigt bra men jag får verkligen panik på bakgrunden. Jag hatar när bakgrunden inte är ren. Jag hittar ingen bra ställe att fota på i mitt hus där det finns en ren bakgrund och fint ljus.. Det är fruktansvärt iriterrande. Jag får väll fortsätta leta. 

 

 

 

Teen wolf.

Jag vet inte om det är någon utav er som kollar på serien teen wolf men om du gör det så kommer spoilers nu! För det förtsa, jag älskar teen wolf, det är drama, kärlek och action, allt i ett liksom. Ett par jag alltid trott skulle vara tillsamman i slutet var Allison och Scott. MEN VAD GÖR INTE ALLISON! Hon går och dör... Jag har aldrig någonsin gråtit såhär mycket till en film eller serie förut. Mitt hjärta gör fan ont. Varför gör dom såhär mot en. Får en att tycka om en karaktär så sjukt mycket sen dödar dom den?! Jag orkar serriöst inte. Teen wolf kommer inte vara detamma utan Allison. Bajs. Detta kom som en chock....... uwbhvacjsmk,

Spendera lite pengar.

Kändes som om det var väldigt längesedan jag gick på kupolen och handlade lite kläder. Så det var det jag gjorde på min lediga dag idag! Hitta lite fint men tänkte visa upp det lite senare. Jag köpte lite smink också, kult! 

 

 

 

Fynd från pärlan.

Igår gick jag och mamma till pärlan där vi fyndade lite smått och gott. Det som följde med mig hem var en jättefin lusekofta som inte sticks, ett halsband och två stenar som jag ska göra till halsband, behöver bara hitta någon bra kedja till dem! Mamma köpte en fin lampa till mig som jag ska ha ha i mitt sovrumsfönster. Tack mamma! <3 
Blev väldans nöjd med bilderna förutom att det blänker så fruktansvärt på mina glasögon. Jaja men då vet jag det till nästa gång! c: 
 

Ge mig!!

 

En till solnedgång.

 

Det vackraste.

Jag vet inte hur många solnedgångs bilder jag har tagit genom åren men det är nog en hel del! En sådan här vacker solnedgång och med nakna träd framför, vackrare än så blir det nog inte.

 

 

Komplimanger.

Jag måste börja ta emot allt fint någon säger om/till mig och inte bara fösa det åt sida och säga "Nej inte är väll jag bra på det osv" Idag på Fornby gav vi alla en komplimang till varandra. Och detta var dom jag fick. :) 

- Trevlig

- Snäll x4 

- Ljust hår (Mer en observation haha) 

- Gullig

- Fina skor

- Fin (Style) 

Tulpaner.

Som ni kanske märker ÄLSKAR jag blommor av alla dess slag, men prästkragar är min absoluta favorit blomma! Men nu när solen så snällt tittar fram så strålar den så fint mot tulpanerna vi har på köksbordet så jag får lov att fota som ganska ofta! :D  

 

Första dagen vid Fornby!

Ja idag var det första dagen vid Fornby! Det var lite pirrigt men det gick bra tycker jag. det var mest information idag om vad vi ska göra och val av en kurs, jag valde en keramik kurs som verkar väldigt rolig! Kul att det inte bara är grundämnena och att man får vara lite kreativ. klassen verkar väldigt bra också, vi är en väldigt blandad kompott av människor, men vi är mellan 19-25 år och alla verkar värdigt trevliga och pratglada! Så det gör det ju lite lättare för mig att prata med dem också! Men jag tror jag kommer trivas väldigt bra på Fornby och längtar tills det drar i gång på riktigt! :D 

Nelly.

Nu när våren börja närma sig blev jag så otroligt sugen på att shoppa lite vårkläder. Få se till att ta mig till kupolen någon dag och kika lite där. Här kommer ett litet collage med saker jag skulle vilja bära till våren! 
 

Röd sammet.

Ända sedan jag köpte min soffa har jag haft en fotoidé men det var inte förens nu jag försökte mig på det. Blev väll inte särskilt nöjd med bilderna. Men helt fula blev dom inte så jag tänkte visa er några av dem! :) ÄLSKAR SOFFAN! 

 

 

 

 

 

Inspiration för hemmet.

Så snyggt! Detta ska jag testa sen när jag flyttar. :D 
 

Äntligen lite sol!

Det första jag gör när jag vaknar är att kolla till fönstret och kika vad det är för väder. Och under flera veckor nu har jag blivit besviken, det har varit grått och mulet så himla länge nu. Så när jag vaknade i morse och såg en strimma varmt solljus komma in bakom rullgardinen tog mitt hjärtat ett litet skutt. Jag ska ta vara på denna sol så mycket det bara går och njuta, för som jag har längtat! 

Sockerchock till frukost.

När jag vaknade i morse på väldigt bra humör och väldigt utvilad tänkte jag slå till stort med frukosten. Det kanske inte var den mest nyttiga men jag tycker jag var värd det! Igår avslutade jag min två månaders praktik och på tisdag börjar jag på Fornby folkhögskola på en en studiemotiverade kurs till högskolan. Kommer bli kult! Men min frukost var i alla fall rena sockerchocken! Och förhoppningsvis står jag mig på den väldigt länge. MUMS!

I min älskade Nalle puh mugg har jag shai te, borde dricka det oftare! :D 
 

 

Bära med sig ångesten.

Jag har gått runt nästan hela mitt liv med negativa tankar om mig själv och varit så fruktansvärt rädd för allt, nya upplevelser, människor och framtiden har dock varit värst. Men världen och människorna i den är inte så farliga som jag alltid har trott. Och nu går det flera dagar då jag har negativa tankar om mig själv, förut var det varje dag. Men det som har förändras mest med mig de senaste månaderna är ångesten. Istället för att jag låter ångesten styra vad jag ska göra så bär jag med den under armen och gör det jag vill ändå hur jobbigt det än må vara. Såhär glad och positiv har jag inte varit på länge och det känns så skönt!  

Helgen som gått.

Det känns som om att denna helg också varit lite stressad för min del även fast jag inte gjort så mycket. I lördags gick jag Karro och Camilla ut på liljan vilket var helt okej, alla va så sjukt trötta så vi åkte hem ganska tidigt men det var kul att danas plus att jag köpte en jättegod sur drink YAY! Och på söndagen var jag mamma och Karro vid Ikea och strosa runt och åt mat. Men helgen som kommer ska jag bara ta det lugnt och hoppas på fint väder då jag väldigt gärna vi fota. Känns som om att det var ett tag sen nu!!

Och grattis till Jared Leto som vann en Oscar i söndags, som han förtjänade den, han var helt fantastisk i Dallas byuers club. 

 

Och hur fina är inte Leto bröderna!! Ge mig. 

 

 

 

Tumblr.

 

Om en soffa.

Idag köpte jag mig en två sitts soffa med två fotöljer till vid pärlan för enbart 450 kr!! As bra köp tycker jag. Nu saknas bara lägenheten! :D 
Dålig bild men så ser den ut i alla fall! 

RSS 2.0