Lockigt hår.

Dom senaste kvällarna har det varit riktigt fina solnedgångar och jag har varit ute och fotat dom varje kväll. Tog dock inte så många igår kväll då solnedgångare har varit identiska! Jag fota mitt hår också, så ser det ut när jag låter det självtorka. Vet inte om jag gillar det eller ej. Ha en fin helg vänner!
 
 

Smothie.

Imorse gjorde jag en väldans god smothie till frukort, banan och hallon smak var det på den! Och kolla bara på den fina färgen, jag älskar rosa! :D 
 

Grattis Rolf!

I sista minuten igår bestämde jag mig för att åka hem till Rolf för att fira hans födelsedag. Det var en riktigt trevlig kväll, det bjöds på god mat och vin. Det roligaste med kvällen var nog att få träffa Rolfs vänner och dom var hur härlig som helst! Jag är glad att jag tog mig i kragen och åkte dit. :D 
Idag har jag rösta för första gången till EU valet också. YAY ME! 
 

Fredagens vill ha.

Hur fint är inte allt detta!! Vill ha jumpsiuten och hängselshortsen såå mycket! Men vågar inte beställa, kommer säkert sitta skit. Men fint vare! ÅH jag älskar du prästkragar så mycket, så sött! 
Allt från Nelly.com
 
 

Älskade Gustafs!

 

Städ.

Idag var första dagen vid Leksands sommarland, det kändes helt okej faktiskt. Själva städandet i sig gick bra men det blev så mycket information om allt runtomkring och detaljer som var lite jobbigare. Det var väldigt mycket att ta in på en och samma dag. Men det kommer nog falla på plats ju mer man arbetar! Just nu känner jag mig å sjukt jävla stolt och glad!! Tänk, för ett halvår sen skulle jag inte ha klarat av detta! Det känns så bra att jag gör framsteg och kommer någonstans i mitt liv. :D 

Bärig frukost.

 

En dag i Stockholm.

Igår åkte vi från Fornby till Stockholm för att kolla vid olika museum. Jag och tre till valde fjärilshuset, ett bra val från min sida tyckte jag. Jag fick se jättesöta sköldpaddor, fina fjärilar och hajar. Vi gick också igenom Hagaparken, det var väldigt mysigt. Det var en hel trevlig dag, vi gick mycket och fick se en massa fint! 
 

Dålig uppdatering.

Ja som ni märker har jag uppdaterat väääldigt dåligt på senaste tiden. Kan bero på att det inte är något intressant som händer i mitt liv. Om jag inte är vid Fornby eller tränar så sitter jag med näsan i böcker! Ganska kul får jag lov att säga. Men så fort vädret blir bättre ska jag ta med mig kameran ut och fota!! Och på måndag börjar jag på nya c mitt första jobb! Önska mig lycka till, tack! 

2 favoriter.

 

Rosa.

Jag köpte ett rosa nagellack vid hm för någon dag sedan och jag tycker det är helt fantastiskt fint! Jag älskar det! Det ser llite ut som godis tycke jag.

 

Lite nytt.

När vi var i Sundsvall passade vi på att shoppa vid Birsta centrum. Jag köpte en fin blus och ett par blå jeans shorts med hög midja, det är nästintill omöjligt att hitta det någon annan stans än vi Monki! Älskar shortsen då dom sitter superskönt! Jag tog en lite outfit bild men såg sen att fokusen ligger på väggen bakom än på mig. MEN skit samma! :D Man lär sig av sina misstag hörrni! c:
Igår var jag Kajsa och José på bio, vi kollade på Divergent. Den var rätt så bra faktiskt!

Blus - Monki, Shorts - Monki 

Fyrverkerier.

Sista april spenderade jag med mina fin vänner. Vi åt god mat, spelade spel och kollade på fyrverkerier, det var en väldigt mysig kväll! Jag försökte också fota lite men det var s mörkt och jag tog ju såklart inte med stativet. Men det blev lite fint ändå. Och jag missade att fota den största raketen. Då vet ni de. 
 

En helg i Sundsvall!

I fredags tog jag, José, Camilla och Ludde vårt pick och pack för att bila upp mot Sundsvall. Det var en väldans rolig helg får jag säga! Allttid lika kul och träffa Karro men utöver det hann vi shoppa kolla på film och festa med Karros vänner. Riktigt kul! :D En del mat han vi trycka i oss också, värt att nämnas. 
Josefines bild! 
 

RSS 2.0