Höstmorgon.

Som ni märker har jag inte så mycket inspiration till varken bloggen eller att fota, istället kollar jag på film, tränar och läser böcker. Men på tumblr är jag väldigt flitig så kika där om ni vill, musicnon-stop.tumblr.com. Här kommer ett opublicerat foto som jag tog någon dimmig höstmorgon. 
 

Historia update!

Som ni kanske vet så studerar jag historia på distans just nu. Fick tillbaka min första uppsats idag och alla frågor jag svarade på var betyyget E eller C. Kanske inte är det bästa men jag är nöjd! Var ju sjukt längesedan jag pluggade eller skrev uppsatser så godkänt känns jättebra! :D 

Fina dagar.

Det har varit en händelserik och väldigt rolig helg, i fredags var jag Karro och emelie hemma hos oss, vi bakade scones drack te och sedan kollade vi på idol. I lördags var vi först på förfest hemma hos Nora med både gamla som nya vänner, det var riktigt kul! Sen gick vi ut till wasabryggeriet för dans, nya människor och dricka lite mer öl. Och i igår hade vi en väldigt skön filmkväll med pizza! En väldigt bra helg får jag lov att säga! 
 
 
 

Efterlängtad soluppgång.

Var väldigt längesedan när jag såg en riktigt fin soluppgång eller solnedgång. Men i morse då ni! Det var riktigt fint så jag passade på att knäppa några kort till bloggen också. Och ja alla bilder är från samma tidpunk! haha den sista såg så annorlunda ut än dom två första, men fint var det i alla fall! <3 
 

Panda.

I fredags hade ett paket ramlat i postlådan och det var min efterlängtade panda onezie som fanns i! Den är helt fantastisk, den är så otroligt mysig och jag kommer nog använda det lite för mycket! Den var super skön i materialet, det enda dåliga var att den var lite för kort i benen men annars är den perfekt! KOLLA VAD SÖT DEN ÄR! (Sista bilden är lite oskarp men jag orkade inte gå ut och ta nya bilder, så den får duga) 

 

 

 

 

Gammal favorit.

 

Dagens vill ha, sminkt och monki.

Jacka och tröja - Monki, smink - Bangerhead.se
 

Det där med att inte veta.

Inte en enda dag går utan att jag tänker på min framtid om vad jag vill göra/jobba med sen. Jag har ju saker jag gör på fritiden som jag älskar att syssla med. Det finns liksom ingen högskoleutbildning jag helt och hållet vill satsa på då jag inte vet vad jag vill. Men något jag skulle vilja göra är måla och fotografera mer, men också lära mig nya saker som att göra smycken, emaljera, keramik och photoshop. Men jag vill ju också kunna bil anställd till jobb sen så då jag vill läsa pr, kommunikation, fotografi, design och bildbehandling med. Så ja ni kanske förstår varför jag inte vet vad jag vill. Önskar man kunde sätta ihop sitt eget program! Vilken lycklig människa jag skulle vara då!! 

Kram på er!

 

It's all too much.

Om jag måste beskriva mitt liv i ett par ord skulle det definitivt beskrivas med JAG VET INTE. Som jag skrev tidigare så skulle jag börja komvux denna veckan, jag läser historia på distans och matten får jag reda på imorgon om jag får gå på. Men jag började med historian igår och bara kände NEJ nej nej, skola är ingenting för mig. Så jag bestämde mig att inte fortsätta med distanskursen men fick istället panikångest över att jag inte ens testar. Men kände direkt att detta inte var något för mig. Jag vet inte vad jag ska göra! Ska jag testa eller hoppa av direkt så jag vet att jag kommer må bra istället för att må psykiskt dåligt som jag vet att jag kommer göra om jag fortsätter kursen. Om jag inte pluggar vid komvux blir jag arbetslös igen vilket betyder att jag måste skriva in mig i arbetsförmedlingen. Vad ska jag göra? Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv och det är så jävla jobbigt. Jag är en person som vill ha kontroll över allt, men just nu har jag inte det eftersom jag inte vet vad jag ska göra i framtiden. Och jag kan inte gå runt och inte veta, jag orkar inte med det längre. 

JAG VET INTE! 

 

City of delusion.

Bestämde mig för att gå ut och fota lite nu när det var helt okej väder ute. Blev ganska tråkiga bilder, ville ha med mer höstfärger egentligen men känns som att det är lite för sent med det? Träden och löven är inte alls lika starka i färgen som dom var förra veckan, tråkigt! Och jag vill börja göra lite mer kreativa och roliga redigeringar men vet dock inte hur, tycker sånt är så svårt. Borde skaffa mig photoshop som jag kan sitta och leka i istället för dåliga gratisprogram, då borde jag ju lära mig lite!

Men ha en bra lördag alla vänner! <3 

 

 

Funderingar.

Så jag har ganska mycket tankar som virvlar runt i mitt huvud just nu, inget särskilt egentligen men kände för att skriva av mig lite. 

 

- På måndag börjar jag komvux, ska läsa historia och matte b. Jag är jättenervös, var väldigt längesedan jag pluggade på riktigt och vet inte om jag kan det länge. Får ont i magen när jag tänker på hur fruktansvärt dåligt jag mådde i gymnasiet. Hoppas innerligt att det går bättre nu.

 

- Jag behöver ett jobb, men att träff nya människor och lära mig ett nytt jobb känns väldigt jobbigt det med. Den sociala fobin är tillbaka och spökar men jag ska kämpa för att få ett jobb, för jag vill ju! 

 

- Jag vill ha ett MAC läppstift, helst i en mörk kulör, typ plommon. 

 

- OCH hur ska jag göra med mitt hår? Ska jag fortsätta att försöka spara ut det? Eller klippa av det i en fin frisyr? Jag skulle också vilja färga det i någon fin färg, men jag är för feg för det! Grått hår är ju så extremt fint!

 

- Jag behöver ha ny musik att lyssna på, tips?! 

 

 

 

 

 

Bullbak och annat skoj!

Den senaste veckan har faktiskt varit lite mer händelserik än vanligt då Karro har varit hemma. Vi har hunnit med en sväng på pärlan och bakat bullar på kanelbullens dag, dom blev väldigt goda må jag säga! Vi var ut till etage vilket var helt okej, roligare än att bara sitta hemma hela helgen som jag annars brukar göra. Vi hann också med ett biobesök då vi såg The maze runner. det var en väldigt bra film tycker jag! Så ett litet tips till er är att kolla på den! 

 

 

 

Höst outfit.

ÄLSKAR verkligen hösten, det är så fint ute just nu och då gör det inte så mycket att bilderna inte blir så oskarpa i bakgrunden som jag egentligen vill. dom gula löven får jättegärna synas. Ska tvinga ut Karro och gå med mig sen medan jag fotar massa fina träs osv! 

 

 

Dimma.

Imorse när jag vaknade så var det så dimmigt! jag blev jätteglad för jag ville fota vid älven då det var dimma för någon vecka sedan. Så det var det jag gjorde imorse. Man ser inte ens bron som ska vara där framme!  Bilderna blev inte exakt som jag vill (som vanligt då) men jag är ändå nöjd!

Kram på er!  

 

RSS 2.0