Lördagsshopping!

Igår spenderade jag, mamma och Karro ett par timmar på kupolen för att kika i affärerna. Jag hittade inte så mycket i klädväg som jag hoppats men det jag hittade är jag väldigt nöjd med. Det blev två jättefina halsband och en hårsnodd med prästkragar på som är favoritblomman från H&M, ett vitt linne från Bik bok och det sista är ett jättefint rött läppstift från Isadora som heter Deco Rose. Det var en fin och välbehövlig dag med mor och syster. Kram på er <3 

 

Rule the world.

 
SÅ BRA!

Vårblommor.

Jag har sett så många fina bilder på vitsippor överallt på internet och jag kände att jag också ville ta några fina bilder på vårblomman. Så då gjorde jag det, det var så himla fint i skogen jag fotade vid, ska nog dit igen tror jag. Men nu tycker jag att det officiellt är vår! yay c:

 
 
 

Tomhet.

Har precis läst klart Divergent serien, böckerna var helt okej, kanske lite för lättlästa men ändå spännande och läsvärda! Även fast det inte är favoritböckerna så blir jag att känna mig så tom när jag läst klart. Varje gång blir jag tom och lite ledsen för att det är över, men det är väll antagligen för att man på ett sätt blir fäst i karaktärerna som finns i boken och jag känner att det alltid skulle kunna finnas mer att läsa, böckerna känns bara inte klara för min del! Men jadu, vad skulle jag göra utan böcker! När jag läser böcker blir jag helt fri från stress och ångest som jag ofta brukar känna, att ta upp en bok och börja läsa och komma in i en helt ny värld som är mer spännande än vad mitt liv någonsin kommer att vara är helt ovärderligt. Att papper, ord och fiktionella berättelser kan betyda så mycket för mig är lite sjukt ändå.

 

Fin fredag.

Gårdagen var en väldigt bra dag. Den började med att jag träffade Josefine vid espresso house på kupolen för lite fika, väldigt gott och trevligt. Sedan gick vi en sväng till Myrorna och till sist skulle jag träffa Josefines chef för att prata om en framtida anställning, allt ligger nu i arbetsförmedlingens händer och jag hoppas att dom inte förstör allt! Sedan träffades vi vid Ludde för att käkade tacos och kolla på film. Jag tvingade Camilla och Ludde att vara med på kort också. Haha och det var så sjukt roligt att ta dessa kort! Det var en bra fredag helt enkelt! 

 

22!

Den här dagen har varit exakt som alla andra förutom att jag är ett år äldre och fikat betalades av mina fina vänner. Men den har varit mysig och bra, fått många kramar och fika. Ja, nu är man alltså 22. yay :)  

 

Heeelp.

Jag har en bild till jag måste ta till temat längtan. Vad ska jag fota!? Snälla hjälp, har verkligen ingen aning vad jag ska göra.. 
ps. ska skriva ut bilderna på söndag. ds. 

Blö...

Det känns som att jag sitter fast igen. Inget jobb och inga framtidsplaner. Har bara en massa ångest över allt igen. Orkar inte. Måste börja pusha mig igen så jag kommer någonstans och inte bara står och stampar på samma ställe hela tiden. Men det blir så svårt att ta tag i saker när jag inte har NÅGONTING att göra om dagarna. Usch allt känns så jävla jobbigt just nu. 

Bra påsk.

Under dom senaste tio dagarna har Karro varit hemma och då far och flänger man överallt väldigt mycket. Träffar vänner, fikar, festar och en massa annat skoj. Och under påsken har vi ätit överdrivet mycket mat, men ack så gott! Alltid lika kul när hon kommer hem för då får jag lämna sängen lite. Det har varit ett par riktigt fina dagar i alla fall! 

Det var fest hemma hos fina Frida en kväll, ytterst kul! 
Jag och Karro bakade en cheesecake till påsk, den blev uppäten ganska fort. 
Och så var det förfest hos Nora inna Wasabryggeriet, det var också riktigt kul. 
 
 
 
 

RSS 2.0