Duffy shoes.

Testade skorna till höger på skohuset, sååå sköna. Vill ha dem. :) 

 

Färger.

Jag och Karro gick förbi denna fina vägg när jag var vid Sundsvall i helgen. Och snäll som hon är fick jag fotografera henne! Pretty lady <3 

 
 
 

Bästa Karro!

Har spenderat en långhelg med Karro upp i Sundsvall, bästa helgen på länge! Vi har hunnit med ganska mycket faktiskt. Vi har kollat på film, shoppat, fikat, ätit frozen yogurt för första gången, det blev en sväng till kåren, loppis och många promenader i solen blev det. Det har varit riktigt bra och fina dagar med älskade syster men önskar helgen kunde ha varit lite längre. Saknar dig redan Karro! Puss <3 

 

Yta 1.

En till bild till ansökningen. Vad tycker ni och allt sådär, kan jag använda någon utav dem? Vilen? :) Tack vackra Jos för att jag fick fota dig! <3 

 
 

Längtan 2 och 3.

Skulle jag kunna använda dessa två bilder till ansökan? Eller är dom för enkla, fast jag gillar egentligen enkelheten i dem. Vad tycker ni? :) 
 

Monki inspiration.

 

Bästa med alla hjärtans dag.

Precis som förra året har jag ingen speciell att fira alla hjärtans dag med. Jag får i alla fall geléhjärtan av mamma, tack! Jag ÄLSKAR dom här korten, så sjukt rolig. Satt säkert en timme precis och kollade på massa olika kort. Nästa år kan jag kanske skicka nått kort till mina vänner. Haha älskar dem! :) 

Glad alla hjärtans dag på er! Kram <3

 

Längtan 1.

En utav dessa bilder ska jag skicka med i ansökan till fotoskolorna. Vilken tycker ni är finast? SNÄLLA VÄNNER, ge mig ris och ros och berätta helt ärligt vad ni tycker! Om jag ska använda en bild men med en annan redigering som någon utav dom andra har tex. Bring it on, skulle göra mig jätteglad! 

 
 
 

Vinterpromenad.

 

Klädinspiration.

Två enkla men riktigt snygga outfits tycker jag, ska nog börja köpa lite med enkla och "coolare" kläder än allt sockersött som jag äger. Tror det blir bra jag. 

 

Munkar.

Jag och mamma bakade munkar idag, dom blev väldigt goda får jag lov säga! Dom var enkla och roliga att göra, så munkar ska jag baka oftare.

Kram på er! 

 

 

Redigerat lite bilder.

Jag har en förkylning i kroppen som vägrar att bryta ut helt, just nu känner jag mig som ett överkört djur. Ont i huvud och öron och känner mig riktigt tung i huvudet, men är inte tillräckligt sjuk för att bara sitta och dega. Så jag passade på att pilla lite i "photoshop". Lite kul faktiskt, är som sagt inte särskilt bra på det men jag måste ju träna för att bli bättre. Och kanske våga testa lite mer! 

 
 
 
 

RSS 2.0