Himmeli.

Kika runt på bloggar precis och såg en som lagt upp olika himmeli skapelser. Och shit vad snyggt det är! Jag testade att göra två stycken själv också, pilligt men väldigt kul, speciellt då jag gillar att pyssla. Ska defensivt testa göra flera sådana här! Riktigt fint! 

 

Instagram.

Har på senaste tiden uppdaterat min instagram ganska bra och här är några bilder jag lagt upp. Det är ju ganska kul ändå. 

 

Fin morgon!

Passade på att ta med mig kameran ut oh ta lite vintriga bilder nu när det är fint väder. Det var snö ända upp till knäna, så nu är kläderna blöta, värt det! Någon som vill hjälpa mig att skotta på sjön så man kan åka skridskor? :) 
 

Lite hjälp.

Som ni märkt har bloggen ekat ganska tomt senaste tiden och en sak det beror på är för att min dator varit trasig i ca en vecka. Men nu funkar den igen yay! Men i alla fall, under tiden datorn var borta så passade jag på att finna inspiration till antagningsbilderna jag ska skicka in till de tre olika folkhögskolor (fotokurser) jag tänkt söka in till.  Jag har olika teman jag ska följa och den ena är längtan och det andra är yta. Är både nervös och exalterad till detta, hoppas jag får till bra bilder som jag är nöjd med och som antagligen gör så att jag kommer in. Jag kommer lägga upp bilderna på bloggen och skulle vara tacksam om ni mina vänner kan ge mig kritik på dem. Vad som är bra, dåligt och vad jag bör tänka på. Skulle vara jättesnällt. c: 

Masks.

Hittade två stycken afrikanska masker på loppis häromdagen och ville bara visa er dom. Tycker dom är helt fantastiska! Dom ska upp på min vägg snarast, två riktigt bra loppisfynd helt enkelt! 

 
 

Självporträtt

Här kommer lite självporträtt jag tog idag då jag inte hade så mycket annat att göra. Jag ska söka till folkhögskola också till höst, fotoskola. Måste ta arbetsprover så jag tänkte att jag skulle peppra kort nu! Och tvinga med mig mina vänner som modeller! Har ett par ideér jag vill testa, hoppas det blur bra och att jag tar tag i det! 
 

Liten årsresumé!

2014 var året då jag växte som person sjukt mycket, jag började inse vem jag var och hur jag ville vara som person. Men under början av året mådde jag rent ut sagt skit, jag insåg att jag inte längre kunde skjuta upp det där läkarbesöket. Så jag ringde vårdcentralen och fick tid hos en psykolog som jag gick till i ett par månader. Jag fick reda på att jag hade social fobi och fick hjälpmedel till att ta mig ut ur bubblan jag gömt mig inuti. Jag började på praktik vid dollar store och växte väldigt mycket, efter det började jag på Fornby, jag träffade nya människor och insåg att det faktiskt kan vara kul att ha konversationer med okända människor. Mina ångest och panikkänslor minskade och jag lyckades till och med få mitt första jobb vid Leksand.

 

Under 2014 har jag också gått på många secondhandrundor och jag skulle kunna säga att jag är en stammis vi pärlan. Många fina fynd har jag hittat. Jag har också fått många skratt vid peace & love café med mina vänner medan vi druckit många koppar kaffe. Jag har också besökt liljan ett par gånger där jag kollat på livemusik och druckit öl. Jag hittade också et nytt uteställe vid namn Wasabryggeriet som blivit favoritstället. Jag Josefine och Karro åkte också till London där vi shoppade, turistade och gick ut ett par gånger. Jag fick se mitt favorit band i Stockholm som var helt fantastiskt! Året avslutades med en fantastisk hemmafest hos Camilla.

 

Sommaren i Dalarna var fantastisk, jag umgicks med gamla och nya vänner. Vi badade, grillade och mös en massa. Jag jobbade vid Leksand strand och fick då åka 2 timmar i en bil utan ac, jag fick lov att stanna i Gagnef där jag köpte glass och njöt av värmen istället för att svettas i bilen. Jag kollade på otaliga solnedgångar vid älven, drack vin och hade det riktigt bra. Hela sommaren avslutades med den sista sommarfesten hemma hos mig och Karro.

 

2014 var året då jag mer och mer blev den människan jag ville vara, jag fick mer självförtroende men framförallt började jag pusha mig själv så att jag kunde växa och bil den personen jag visste att jag var. Jag blev gladare, fick mer energi och blev framförallt mer positiv till många saker i livet. Jag träffade också nya vänner, fick första jobbet, började fotografera mer, umgicks med vännerna och började inse att även fast jag inte vet vad jag vill göra i framtiden så kommer det att ordna sig. Och te var nog min bästa vän under året, har hällt i mig litervis av det. 2014 var helt fantastiskt! 

 
 
 

Liten uppdatering.

Hej hallå! Var ju ett tag sen jag skrev i bloggen, men helt ärligt har jag inte haft något vettigt att skriva om. Sen förra tisdagen har jag bara kollat på massa serier och ätit massa gott. Men denna vecka har jag skärpt mig en aning, har börjat träna och så ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig igen. Har skjutit upp den sista delen ett bra tag nu men känner att jag måste dit så jag får en lite puch till att fortsätta att söka jobb osv. Annars har den senaste veckan bestått av ångest, stress, lite sömn och mardrömmar vilket gör att jag har mått ganska dåligt. Men jag har också haft stunder med glädje och skratt när lag läst böcker och dricker det obligatoriska teet till. Jag har fått tillbaka lite inspiration och energi nu så jag ska ta vara på det och ta tag i livet igen!

Kram på er! <3 

Up in flames we go.

 

Lite såhär känner jag mig nu.

 
 

We were in screaming color.

 

Nyårslöften.

I år gjorde jag ett par nyårslöften för att få de bästa året någonsin men också för att må så bra som möjligt. Det är saker som jag behöver ändra på för att inte bara få det bästa året utan för att få det bästa möjliga livet. Så här kommer lite nyårslöften som jag har! 

Våga mer – Ta det chanser jag får för att utvecklas, färga håret, prata med människor, vara mer spontan. Helt enkelt VÅGA och testa mer saker.

Gör saker som får mig att må bra – Läsa mer böcker, fotografera, umgås med vänner och baka, får ju inspiration och en positiv känsla när jag gör dessa saker.

Sluta tänka så mycket – Speciellt negativa tankar som dyker upp väldigt ofta. Och sluta överanalyserar allt. Inte tänka för mycket på framtiden, det kommer ordna sig!

Ta hand om min hälsa – Fortsätta träna regelbundet samt äta mer hälsosamt.

 

Minnen.

Under året som gått har jag skrivit upp minnen på lappar och lagt dem i en burk, jag skriver upp allt som varit extra kul eller bra. Vet att konserten med 30 seconds to mas är med och mitt sommarjobb. Sedan när året är slut läser jag alla och så får jag tänka tillbaka till dom bra stunderna! Och så är det kul att ha alla bra minnen kvar så det är bara att läsa dom när man vill bli lite glad! 

 

 

Nyår!

Det nya året firades in på det absolut bästa sättet tänkbart, de firades med mina bästa vänner i hela världen, as fint pyntat hus och goda drinkar. Vi köpte till och med en rökmaskin så då kanske ni förstår hur kul denna fest var! Kvällen var helt enkelt underbar på alla vis! Och nu blickar jag framåt och hoppas och tror att detta år kommer bli det bästa!

Gott nytt år på er! Kram <3 

 

RSS 2.0