Lite sommar.

Hej Hallå! Under dom senaste veckorna har jag hunnit hitta på massa skoj och jobbat såklart. Har fikat och varit på picknickar med fina vänner, varit på en jättemysig trädgårdsfest och spende en annan kväll i skogen då det var en fest vid namn teckmatel där, mycket oklar kväll dock. Har grillat och ätit egenplockade jordgubbar med glass, fikat lite mer och skrattat en massa. Mycket trevliga veckor får jag lov att säga!

Har köpt en ny kamera också!!!! :D :D

Bakisfika hemma hos Nora dagen efter teckmantel. 
Mycket god drink men konstig färg som Nora gjort.
SÅ PRETTY! 
Första gången vid Bäsna träggård / fik. Köpte en pelagonkaka. 
 
 

Mer fint från Primark!

 
 

Jeansväst.

HEEJ! Så det var riktigt längesedan jag la upp en outfit på denna blogg, så jag tycker att det är dags! Har haft riktig klädångest dom senaste veckorna och har tröttnat på allt som hänger i min garderob. Men den här långa jeansvästen jag hittade på Pärlan för ett tag sen har varit en favorit och som jag gillar otroligt mycket och som jag antagligen kommer använda lite för mycket. Och att den bara kostade 45kr gör den till ett riktigt kap! Och armbandet gjorde jag på P&L festivalen, Love is love står det på den. 

 

Peace & love 2015!

Äntligen känns det som att P&L är tillbaka! Årets P&L har varit väldigt bra, det blev mycket häng hemma hos Noras camp som var riktigt fint pyntat. Och området vid P&L var så sjukt fint pyntat med massa girlanger och ljusslingor, mycket mysigt. Bra musik spelades också och lite häng vid öltälten blev det. Skönast med alla dagar var nog att man inte behövde stressa runt som man gjorde när festivalen var som störst, man hann strosa runt och kolla på allt utan att känna sig stressad! Det var en jättebra och rolig festival, sjukt glad att jag gick! 

Detta var en utav dom godre drinkarna jag drack! Melonmojito <3
Bästa Marigold! 
OLA SALO!! <3 
 
 

RSS 2.0