Livet just nu.

Jag har ett jobb som jag börja komma in mer och mer i vilket känns jätteskönt. Och jag kom in PÅ JUNES FOTOSKOLA!! Känner en sådan jäkla lättnad just nu och känner min 100 gånger lättare. Äntligen börjar saker falla på plats! :) Och i helgen ska jag försöka fota lite, så jag får vara lite kreativ också. 

Kram på er <3 

Kaos.

Förra fredagen åkte jag och Nora ner till Jönköping för att på måndagen gå på intervju för en fotoskola vi sökt in till. Så vi passade på att kolla runt på staden och se hur den var under helgen. Själva intervjun kändes varken bra eller dålig så vi får se om jag kommer in, hoppas verkligen det! Och sedan på tisdagen var jag på en intervju för TPM Städ i Borlänge och jag fick jobbet! Så nu under torsdagen och fredagen har jag varit där, det känns inte riktigt som ett jobb jag passar till eller som jag skulle trivas särskilt bra med men jag får kämpa igenom den här sommaren helt enkelt. Och idag skulle jag egentligen fira Noras födelsedag med en lite hemmafest men känner att jag inte orkar. Har stressat och känt så mycket kaos den senaste veckan så jag stannar hemma och myser och kollar på mello istället. Tror det är det jag behöver, varva ner lite. Men trots mycket stress och ångest denna vecka så har den varit väldigt bra också! Nya vänner, bra framtidsplaner och tjänat lite pengar.

Tre bilder från Jönköping.
 
 
 

 

Jag och vitsipporna.

Idag kände jag för första gången på ett bra tag för att fota lite. Så jag sminkade mig, valde kläder och letade rätt på ett fint ställe med mycket vitsippor på. Ja, jag hade till och med en idé om vad jag ville fota! Men så fort jag ställt upp kameran på stativet så började det regna. Tråkigt, men nu har jag i alla fall lite mer inspiration till vad jag vill fota nästa gång.

 

Loppisrunda.

Igår var jag och Josefine på en 7 timmars lång loppisrunda. Vi åkte mot Leksandshållet och hann med 3 olika och väldigt stor loppisar som jag aldrig besökt tidigare. Det var en riktigt trevlig och välbehövlig dag. Det blev dock inga fynd för min del men en god middag då vi åt thaimat. I sommar vill jag absolut åka på fler loppisrundor med vännerna!

Detta är Tulavippan som också är det enda loppiset jag vet namnet på! :) 
 
 

Primark.

Förra sommaren när jag, Karro och Josefine var vid London besökte vi affären Primark två gånger. Där fanns sjukt mycket och riktigt billiga kläder. Önskar verkligen att den affären fanns i Sverige, mestadels för att det är så billigt och jag är snål! Men just nu har dom väldigt fina kläder och heminredning inne. Är lite besatt av Primark för tillfället, tråkigt att man inte kan beställa hem från deras hemsida. Har gjort ett litet kollage på kläder jag vill ha, och inget utav dessa plagg kostar mer än 120 kr! :) 

 

Dom senaste dagarna.

Karro har varit hemma denna vecka. Vi har under tiden hunnit med filmkvällar, fika på P&L, firat valborg och strosat runt på Rättviks marknad i cirka tre timmar. 

  
Karrot gjorde en jättegod drink på valborg, den uppskattades väldigt mycket

Emelie Köpte 15 par strumpor med väldigt fina motiv på, lite avis.

Och jag, Karro, Emelie och Camilla köpte en varsin as mysig BH! 

 
 
 
 
 

RSS 2.0