Månadens bilder: Oktober

Tjo! Nu har vi redovisat både månadens själporträtt och månadens bild som var temas välfärdssamhället. Väldigt svårt och oinspirerande tema men kul att det var utmanande! Så här har ni bilderna, självporträttet ligger högst upp. Och nu åker jag hem till Dalarna en månad!! :D  
 
 

Mycket exalterad!

Igår hängde vi upp vår första utställning!! Det var jag och fyra till som ingick i en upphägningsgrupp, så vi fick placera ut alla bilder och såklart hänga upp dem. Dom sitter nu uppe vid Juneporten! Det blev riktigt bra och känns väldigt spännande att så många människor kommer att se dem. Idag har vi vernissage då vi kommer bjuda på salta pinnar och päroncider haha. Temat var element och nedanför kan ni se vilken bild som sattes upp!

 

Genusfotografen!

Idag var klassen på föreläsning med genusfotografen Thomas och FATTA! Det var riktigt intressant och kul att vara med på. Vi fick både lyssna och diskutera olika saker i grupp. Det handlade mest om hur media använder konstiga och felaktiga blider omkring våldtäkt. Hemskt ämne men mycket intressant att diskutera som sagt. 
Yes vi tog en bild med dom. Jag ser riktigt awkward ut som vanligt!

Fina Karolina!

När jag var hemma förra helgen så fick jag sminka och fota Karro, det var väldigt kul och hon blev jättefin! Och här är resultatet. c: 
 

Tjo!

Tjo! Har fullt upp i skolan med diverse uppgifter därav den dåliga uppdateringen. Hinner och orkar inte göra så mycket efter skolan. Jag Nora Ida och Karin träffas nästan varje kväll och kollar på Paradise Hotel, jag skäms över det, men det är kul att kolla på okej! Och det är väll det jag gör om jag inte är i skolan, men förra helgen gick vi faktiskt ut på en svartklubb vilket var ganska kul! Jag beställde en gin drink och jag fick då gin och vatten, mycket äckligt. Det var mycket trevligt, utestället kallas Technoverket och dom byter lokal varje gång dom har öppet så denna gång låg den på ett industriområde.Var sjukt bakis dagen efter men det var det värt.
Idag i skolan så har jag blivit klar med en fotouppgift som kommer ställas ut vid resecentrum här i Jönköping och fler usen kommer att kolla på den. Känns sådär för att det är jag på bilden! Jag tog alltså ett självporträtt, men jag tänkte att jag kan lägga upp den här sen när utställningen är uppsatt. Och i fredags så var fotografen Josefin Bäckström här och lärde oss studioljus och tips och trix i photoshop. Hon var sjukt bra och trevlig och jag lärde mig jättemycket av henne och man önskar väll att hon kunde vara vår lärare. Jag har skaffat mig en praktikplats i Falun också, så det känns bra. Har nog faktiskt inte hittat på så mycket mer så detta får räcka. Ska hem den här helgen och umgås med er som läser detta! Ses snart <3 

Detta är Josefin Bäckström, mycket cool! 
 

Bilder från Köpenhamn.

Här är min klass! Då vet ni de :) 
 

RSS 2.0