Detta liv vi lever.

Hallå!
Om en snar framtid är det redan mars och jag vet helt ärligt inte vad jag har gjort med februari? Tiden har gått så himla fort med har haft det så bra här i Jönköping. Vi har hunnit med en massa skoj så som technoverket, massa häng vid Bongo bar, ätit scones frukost och pysslat alla hjärtans dag kort till alla fina vänner i Blg i ca 4.5 h. Den senaste veckan har vi haft sportlov = ännu mer Bongo och det var en ganska oproduktiv men härlig vecka, vi besöket dock Göteborg denna helgen. Där blev det shopping, pizza vid Condeco och utgång vid Gretas. Mycket oklar och fantastisk kväll! Känner att vi har levt väldigt yolo dom två senaste månaderna här i Jönköping, hoppas det fortsätter så. Har också börjar lyssna på musik igen vilket jag har haft en paus i ca 1 år med då jag inte hitta någon bra musik, men håller nu på att göra en 2016 lista! Får väl tacka Albin så mycket för detta c: 

 

Note to self!

 

Bok.

Nu har jag skickat in min bok på tryck! Läskigt, men skönt att det är klart. Nu hoppas jag att trycket blir bra, så inte allt ser fel ut! Men här kommer ett par av bilder jag har med i boken. 
 

Analogt självporträtt - Januari.

Denna månaden skulle vi ta ett analogt självporträtt som vi sen ska hänga upp i kafét i skolan. Känns sådär, men blev faktiskt ganska nöjd med bilderna. Så jag slänger upp 3 bilder istället. Första gången jag blev nöjd när jag fotat analogt, succsess!
Men annars i skolan håller jag på med min bok, känner mig relativt klar med den nu är det bara omslaget som ska göras. Är nöjd med ett par bilder i boken i alla fall och det var det mitt mål var haha. Och tack Jos, Camilla och Kajsa att jag fick fota er, är nöjd med alla porträtt jag tog, u guys are so pretty <3. Men lägger antagligen upp lite bilder från boken sen.
Puss & kram på er <3

 
HAHA glömde att ta av mig tofflorna när jag tog bilderna. Komiskt. 

RSS 2.0