Helt fantastiskt!

Baka scones!

Bakde precis scones och dom blev super goda!! Här är receptet jag följde. 
(Jag gjorde bara halva satsen) 
tre deceliter mjölk 
hundra gram smör
åtta deceliter mjöl
♥fyra teskedar bakpulver
en tesked salt
1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, skär ner smöret och knåda - häll seda över mjölken.
2. Forma till fyra scones till den storlek som önskas, gör ett kors och nagga en gaffel utanpå.
 
3. In i mitten av ugnen som är värmd till tvåhundrafemtio grader, i tio minuter! 4. Klart! 
 

Lim på fingrarna.

Igår var jag med Camilla och hade en liten filmkväll och jag åt äntligen sushi! Idag har jag kollat på när Camilla rensa sina saker, jag fick lite band och pärlor av henne. Sen åkter vi och gjorde lite ärenden. Och sen åkte jag hem och pyssla lite! Och nu ska jag göra scones. mjapp :D 
 

Tumblr mina vänner.

Alltså jag får lov att via er denna bild, den blir bara roligare ju längre man kollar på den. Jag älskar tumblr.

 

Pärlan.

I onsdags var jag till pärlan en stund, fick med mig hem en väldigt fin och skön tröja! Den är super mysig och kommer användas flitigt under dom kallaste dagarna i vinter. Och imorgon är det högskoleprov, har en känsla att det inte kommer gå särskilt bra alls. Och högskoleprovet gör så att jag missar en tripp till Sundsvall där Karro, Kajsa och Thilda kommer vara. Där dom kommer dricka, ha kul och gå ut på halloweenfest. Tack så mycket högskoleprovet TACK! jaja, får göra det bästa utav det antar jag. 
 
 

Go do.

Tycker om den här låten väldigt mycket! 
 

Glitter.

Det är fint med glitter! 
 

Frost.

 

Read a book.

 

Discokula.

Fick en fin discokula av Karro när hon kom och hälsade på. Så passade på att knäppa lite kort med den! 
 

Mormors sockor.

Det är så mycket jag gillar med att det börjar bli kallt. Dricka te, kolla på film med bra samvete, använda halsduk och använda mormors sockor. Hon ha stickat ett par stycken till mig. Och dom är så sköna och fina, jag älskar dom! :)
 
 
 
 

Hur mysigt?

Hej jag vill ha sådär! Verkar ju hur mysigt som helst att ha ett litet "tält" i rummet, med en massa filtar och en fin lampa i. Och så sitter man och  dricker te och lyssnar på fin musik. Jag vill!  
 
 
 

Bra helg.

Den här helgen har varit riktigt bra. Karro överraskade mig med att komma hem. Jag hade absolut inte den blekaste aning att hon skulle komma till helgen! Jag skulle möta mamma vid dörren (Som jag brukar göra) och såg en till person i hallen. Jag sa hej och var påväg därifrån när Karro sa "hej Sandra" lite försiktigt, jag börja skrika och gråta. Höll på att bryta ihop för att jag blev så glad.. Men vi har myst en hel del, kollat på film, varit vid kupolen och druckit vin med camilla, José och Fanny. Har helt enkelt varit en jättebra helg! Vill inte att hon ska åka hem... <3 

The bright side.

Tycker att ni som läser detta inlägg ska ge mig en lite applåd för jag har börjat tagit tag i mitt liv, jag har i alla fall bett om hjälp, vilket var en ganska stor sak för mig. Och nästa vecka ska jag ringa vårdcentralen och se om jag kan få prata med någon professionell om mina problem. Bara det känns så skönt. Kommer få kämpa mycket, och många tårar kommer fällas men det är det värt. Jag vill känna mig som en människa igen. Och jag har tagit det första steget nu, så det kan bara gå bättre från och med nu!

Planet.

Fint..
 

Pale skin and red lips.

Mja inte så jättebra bilder denna gång. tycker det är sjukt svårt att ta outfit bilder! jaja, det kommer väll. 
 

Fota hösten och drömfångare!

 

HSP, Highly Sensitive Person.

Ju mer jag läser om HSP ju mer inser jag att det är det jag kämpar med varje dag, känns skönt att kunna läsa om det och veta att det finns hjälp att få! Såhär kan man kort beskriva en Highly Sensitive Person.
 
"I ett nötskal kan man säga att 15-20 procent av den globala befolkningen föds med ett nervsystem som är känsligare än hos genomsnittet. Sådana så kallade högkänsliga personer kan inte filtrera alla intryck och stimuli, som de också bearbetar på ett djupare plan. De reflekterar också längre och mer över saker och ting än icke högkänsliga människor. Detta leder till att de lätt blir överstimulerade och emellanåt behöver dra sig undan för att få vara ifred. Ett djupt tänkande alstrar också ett brett spektrum av känslor som kan kännas svårt att hantera samtidigt som det bidrar till ett mycket rikt inre liv. Den ena högkänsliga människan är inte den andra lik, men de har en gemensam nämnare, som är deras känsliga nervsystem, vilket gör dem till mer eller mindre kreativa, intuitiva, begåvade, samvetsgranna och djupsinniga människor med stor inlevelseförmåga."  

Marknad.

Igår åkte jag och mamma till den andra marknaden denna månad, Rättviks marknad. Och jösses vad stor den har blivit sen senaste gången jag var där! Vi gick runt ett par timmar och kika på samma skräp hela dagen känndes det som. Men hem fick jag i alla fall en drömmfåmgare, nyckelring med en dalahäst på och en chokladboll! :D 

En dag på stan.

Idag spenderade jag och mamma ett par timmar i Borlänge för att kika lite i affärer. Vi kolla på elgiganten, clas ohlson och jula som öppnat vid ikea. Fuderar på att köpa en ny mobil men känns onödigt när min nuvarande fungerar så bra som den gör, men med en ny skulle jag kunna göra så mycket mer roligt, och ta finare mobilbilder. Jag köppte förövrigt 2 böcker för 40 kr och en robot som man har te i. Jag köppte även en lite broche på clas ohlson för 20 kr som röda korset kommer skänka till barnen i Nepal, köp ni också och bidra till en bra sak, plus att brochen är jättsöt!  Är nöjd i alla fall. Men det har varit en fin dag med mamma. c: Hon är världens bästa! 
 

Ge mig!

Hur fina är inte dom där skorna! Den som ger mig dom kommer jag älska föralltid. 
 
 

Ink inspiration 2.

FINT!!
 

RSS 2.0