Månadens bild: September

I skolan har vi två uppgifter som är återkommande varje månad och det är månadens porträtt och bild. Månadens bild har alltid ett tema och temat vi hade nu var skörd. Tänkte att jag kunde lägga ut dem varje månad så får ni se lite av vad jag gör och kul att kolla tillbaka på sen när året har gått om hur mycket man lärt sig och utvecklats! 

 
 

Street photography

Hej! Klassen och jag var ju vid Köpenhamn i början av månaden och fotade street photography och här är resultatet. Dock tog youtube bort mitt ljudspår så nu finns det ingen musik, tråkigt. Men jag lägger till låten längst ner i det här inlägget också så kan ni försöka playa så samtidigt som möjligt så ni får se mitt bildspel i sin helhet! Nu blir ju kvalitén på bilderna betydligt sämre också, men skit samma. 

 

 

2 veckor i ett inlägg.

Hej KOMPISAR! Har hunnit med ganska mycket sen senast jag skrev här så vill börja med att säga att skolan och boendet känns väldigt bra, boendet speciellt då det inte kändes 100 förut men nu går det riktigt bra, har riktigt trevliga rumskamrater. Var ut med alla i huset på baren Bongo förra helgen, vi pratade och drack öl, sådant som man gör på en bar alltså. Och skolan kommer nog att gå bra, kul men också krävande att behöva vara kreativ hela tiden, sätter så stor press på mig själv men det är nog bra, jag vill ju utvecklas så mycket som möjligt! Måste nog bara komma ihåg att ha kul och ta det lugnt när det behövs, ser fram emot det här året så mycket! Sedan har hela klassen varit vid Köpenhamn i fyra dagar. Där fotade vi streetphoto, riktigt svårt, helt ärligt så hade jag en klump i magen hela tiden för att det inte kändes bra och att vara runt så mycket människor som vi var gjorde det inte bättre. Men när jag väl klarade av att slappna av så hade jag det riktigt bra, vi rökte vattenpipa två gånger, spelade biljard och åt goda middagar på kvällarna. Vi bodde på ett riktigt bra hostel också, fräscha rum och en väldigt god frukostbuffé. Vill absolut tillbaka till Köpenhamn så man får njuta mer av den fina staden!

 

RSS 2.0