It will be okay.

 

Midsommar.

Denna midsommaren var en väldigt lugn och skön sådan. Jag, Kajsa och Karro band kransar lagade fruktansvärt god mat och efterrätt. Och sedan kollade vi på pretty little liars och en film. En väldigt enkel men sjukt trevlig midsommar! 

 

 

 

I en grön skog.

Passade på att gå ut och fota nu när jag var ledig, det blev helt okej bilder. Älskar stället jag fotade vid men dock var det för mycket mygg där! 
 

Time to do or die.

 

Soluppgång.

Nu har jag gjort tre 05-12 pass vid Leksand, det var ganska jobbigt då jag gick upp halv 3 varje morgon men ändå inte så jobbigt jag trodde det skulle bli. Dom tre dagarna gick faktiskt väldigt bra! Känns skönt att komma igång med jobbet så jag slipper gå runt och vara orolig och nervös för det! 

En positiv sak med att gå upp så tidigt var att det var väldigt fina soluppgångar! 

 

 

 

världens bästa människa!!!

Som sagt har jag varit riktigt nervös för min första arbetsdag vid Leksand. Så inatt när jag skulle åka dit satt denna lapp på ratten i bilden! Du är bäst Karro, tror inte du försår hur glad jag blev när jag läste den! Du är den bästa människan jag vet och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig mest av allt! <3 
 

Lupiner.

Var ett tag sen jag var ute och fotade lite outfitbilder så det kändes som att det var dags. Vid backen ner vid mig finns alla dessa fina lupiner, tyckte att det skulle passa för lite fina bilder. Idag har jag också hunnit fika med fina vänner och tränat lite gran. Det känns absolut inte som fredag idag. Kan vara för att jag ska jobba imorgon, som jag förövrigt är så sjukt äckligt nervös för..

 

 

 
 

 

Sommardag.

Igår spenderade jag hela min dag med Kajsa och Karro. Vi hann både bada, ät glass och bestämma oss för att en Amsterdam resa ska bli av i Augusti!! Vi gick också runt en fågelskådningsplats, det var riktigt fint, vi ska dit ockå fota någon dag. Träna hann vi göra också! Det var en riktigt fin sommardag med andra ord!
 
 
 
 

Fin kväll i Gustafs.

I lördags blev det grillning lite alkohoaltiga drycker och massa spel i Gustafs. Vi tände också en eld och grillade marshmallows. En riktigt fin och mysig kväll får jag lov att säga! Fler sånna i sommar tack! 

 

 

 

Leksand.

Idag hade jag en lite utbildning vid Leksands sommarland, det var väldigt mycket information men det mesta gick nog in!  Dock var det väldigt jobbigt att sitta ner på som där osköna stolarna, plus att jag har haft nackspärr i två dagar nu. haha annars gick det bra. Men det var kul att se vilka man ska jobba med  sommar och alla verkar jättetrevliga. Hämta ut kläder fick jag göra också, vi fick en fleecejacka, det är sååååå skön!! Nej men nu är jag taggad för en sommar med massa jobb! 

Fotomodell.

Igår tvingade jag ut Karro för att fota henne. Det var väldans kul! Ska tvinga ut henne massa med gånger i sommar. Och det känns som att jag kan lära mig mer om kameran om jag få se på bilderna jag tar och så kan jag enklare testa olika inställningar. YEY :D LOOK AT US! Vi är fotomodeller ju! <3 
 

En lite överraskning.

Karro överraskade mig i lördags med att komma hem tidigare än planerat! Gissa om jag blev glad! Jag började gråta lite också.. Inte nog med att hon kom hem utan hon och Felicia ville följa med ut, så det blev en roligt utekväll på liljan! :D 
 

RSS 2.0