Sovrums inspiration.

 

Jorden runt.

Köpte denna lampa på Pärlan för ett tag sen för 80 kr. Älskar den jättemycket, den är lite sliten och bucklig men gillar den ändå. Den lyser väldigt fint också! 
 

Fint från Monki!

 

Maybe.

 

Emma Watson

 

Braid.

Försökte göra dessa gifar så icke creepy som möjlig men gick sådär. Blev väldigt nöjd med min fläta i alla fall! 
 
 
 

Lördagsgodis och te.

Ser ut att bli en lugn lördag då jag inte har några som helst planer alls. Just nu dricker jag te och äter godis. ikväll blir det väll att se några avsnitt Misfits, som förövrigt är väldigt bra. Kolla på de om ni inte har gjort det.
Massa kramar. 
 

Marknad.

Tänkte skriva detta inlägg redan igår men kom inte in på blogg.se. Så, jag mår väldigt mycket bättre nu. Jag har fruktansvärt stor humörsvängningar som ni kanske märker, ena dagen är jag på botten och anda mår jag hur bra som helst. Lite jobbigt men så kan det vara. Idag ska jag till marknad med mamma sen får vi se vad jag hittar på. :)

Kram på er <3 

Klagoinlägg.

Efter mitt sista pass vid Leksand strand känns det som att mitt liv bara har gått neråt. Jag har gått tillbaka in i mitt lilla skal igen vilket göra att jag antgligen inte kommer får något jobb inom en snar framtid, jag ligger in pricip i sängen heeeela dagen och kollar på filmer, älskar livet som arbetslös! Jag skulle kunna ta tag i träningen men jag har noll inspiration till att röra på mig och det är synd för jag skulle behöva göra det. Jag hatar verkligen allt med mitt uteseende just nu och att jag har gått upp 5 kilo under sommaren gör det inte särskilt mycket bättre. Och så är det det där med framtiden, vad fan jag ska/vill göra, jag vet inte, har inte en aning. Så man kan säga att jag mår skit. Jag vet att den enda som kan ändra på allt detta är jag, men jag orkar inte. Allt ska vara så svårt. Önska att det någon gång kunde vara lite enklare bara. 

Stenar.

Vill så fruktansvärt gärna ha alla halsband på sista bilden! 
 

Besviken var rätta ordet.

Nu är det så att jag kan egentligen ingenting om politik men efter valet igår har jag en stor klump i magen. En utav anledningarna som är ganska uppenbart är att Sverigedemokraterna blev de tredje största partiet med 13%. Att ett främlingsfientligt och rasistisk parti kommer få sådan stor makt i Sverige är ofattbart. Och folk som säger att dom inte är rasister måste vara helt blinda. Det finns så många bevis på att det finns väldigt många rasister i det partiet. Känns som om att vi gick tillbaka i tiden igen. Jag tycker alla ha lika stort väder oavsett kön, hudfärg, och religion!

En annan sak som får min mage att vrida på sig är att dom tre största partierna är så väldigt olika i deras åsikter och vad dom vill att Sverige ska vara. Det kommer vara svårt för dem att komma överens om någon punkt som var och ett pari står för.

Jag tänker vara öppen med om vad jag röstade på, jag röstade på F! då jag läst med om det än något annat parti och jag håller med dom i så många punkter. Jag vill att Sverige ska vara ett kärleksfullt land där man visar respekt till ALLA, där jämnställdhet är en självklarhet! Så det är fruktansvärt tråkigt att dom inte kom med i riksdagen. Men vi ska fortsätta kämpa! Som sagt jag vet inte särskilt mycket av politik men det är det här jag tycker och känner efter valet som var igår. 

Senast på instagram.

 

Om jag skulle våga!

Om jag skulle våga tatuera mig någon gång skulle jag vilja göra nått liknande som på dessa bilder. Så sjukt fint! 
 

Festival salute.

Här får ni lite bilder från festival salute som jag och jos kollade på igår! 
 

Lite nytt.

Idag har varit en bra dag! Har varit fint väder, träffat vänner och haft nya kläder på mig! Iband gör så lite så mycket!
Jag har hann shoppa på röda korset också! 
Tröja - Bik bok, Kjol - H&M. Ring - Indiska och Skor - Proffice (köpa i London) 
 

Vill ha allt!

Såhär vill jag gå klädd i höst, en snygg skinnjacka med en söt tröja och kjol med ett par bekväm skor! 
Jacka - H&M, Tröja - Bik bok, Kjol- Bik bok, Skor - Monki 
 
 

RSS 2.0