Tumblr.

Har bestämt mig för att göra en tumblr kategori där jag lägger upp en massa inspirerande bilder ord och massa annat. Tyckte det var dags! Och ni som vill får gärna följa min tumblr för mer fina bilder! Music-NonStop.tumblr.com heter jag där. (Kent låten, jag älskar den) 
 

Jag fortsätter att växa.

Att jag bara under tre månader har förändrats så mycket som person känns så konstigt men helt underbart. Jag känner mig lättare mer engagerad i allt jag gör men framförallt gladare. Jag trivs också så mycket mer med mig själv än vad jag gjorde förrut, mitt själv hat har minskat så att det nästan inte existerar längre. Självklart har jag långt att gå men den förändring jag gjort är väldigt stor. Nu kontrollerar inte min sociala fobi och ångest mig längre utan jag vågar göra det jag vill göra, det jag vill säga osv. Och det känns väldigt skönt måste jag säga!  

Red velvet.

 
 
 

God morgon!

Tog lite sovmorgon idag vilket var väldigt skönt! Åt precis frukost och nu måste jag göra inordning mig för dagen. Ska inte göra speciellt mycket men en tripp till Säter blir det och städa rummet och förhoppningsvis tar jag tag i lite jobbsök. Ha en fin tisdag mina vänner!

En lång vecka.

Jag kan du säga att det var längesedan jag längtade tills en lördag som jag har gjort denna vecka. Veckan har varit väldigt bra och jag har hunnit gjort mycket. Jag har varit vid Dollar store i fyra dagar, träfat psykologen, lämnas CV och personligt brev till olika butiker. Jag har också hunnit träna tre gånger och fikat med vännerna. En helt fullspäckad men rolig vecka. Men nu tar jag helt och jag har ingenting planerat, skönt. 

 

 

 

Frozen.

Om ni inte har kollat på Disney's nya film Frozen tycker jag ni ska göra det. Den är riktigt bra! Och jag rös så fruktansvärt mycket när jag hörde denna låt första gången Ja jag har kollat på filmen mer än en gång, på en vecka.. :D  Kolla på den, det är jättebra och mysig!

 

En vacker onsdag.

Det är så otroligt fint ute idag så jag bestämde mig för att gå ut och fota lite. Dock är det så himla kallt ut, rättare sagt 15 minus kallt. Så det blev inte så många bilder men ändå. Fick några som blev helt okej i alla fall. Och resten av dagen kommer spenders i sängen under täcket med en kopp te!

 

 
 

 

 

 

 

 

Till alla mina kära!

 

Kisse.

Gissa hur många bilder jag fick innan dom blev bra? EN MASSA. För den där katten kan verkligen inte sitta still. Men hon är söt ändå!
 

En kall söndag.

Idag tog jag och Melinda våra kameror ut för en lite fotorunda runt älven. Nästa gång kanske vi ska vara lite mer förberedda. Men även fast vi hade frusna fingrar och fötter så fick vi ändå några bra foton. Mycket trevligt måste jag säga! 

 

 

 

En fin man.

 

Två dagar.

Nu går jag på lätta fötter med ett leende på läpparna och en fantastisk känsla i kroppen! Jag har varit vid Dollar store i bara två dagar men det känns som om jag har förändrats helt och hållet. Jag känner mig lugnar och mer säker i mig själv än vad jag har gjort på flera år. Just nu känner jag bara, vad fan, jag kan ju!  Nu längtar jag väldigt mycket tills jag får ta ännu mer ansvar vid dollar, och förhoppningsvis hittar jag ett jobb snart. Herregud, allt känns så fantastiskt bra. Äntligen! 

Dallas buyers club.

Igår började jag att kolla på Dallas buyers club och såg klart den idag. Det är kanske inte den mest spännande och händelserika filmen som finns men det var fruktansvärt bra. Den är baserade på en sann historia om hur folk försöker överleva med AIDS. Jag fick ont i hjärtat när jag såg den, den var ledsam och hjärtkrossande. Jag älskar den. Ni borde se den! Jag ska kolla på den när den kommer ut på bio i Sverige. Jared Leto och Matthew McConaughey var helt fantastiska i denna film!

 
 

En kväll på liljan.

Det blev en spontan utgång igår med Kajsa och Emmie och en rolig sådan! Fick ett sms av Kajsa runt nio tiden och fråga om jag ville hänga med ut, och det ville jag mer än gärna! Så jag bytte min pyjamas mot lite festkläder och kastade på mig smink och åkte in till Borlänge 30 min efter. Det var riktigt kul och jag är sjukt glad att jag följde med!

Ett ljus i mörkret.

 

Gammat men nytt.

Hittade denna snygga ljusstaken vid Röda korset i Hedemora igår när jag och mamma var där. Den kostade 75 riksdaler, är väldigt nöjd med köpet! Längtar tills jag får användning av den när jag flyttar!

 
 

Om att kliva ut min komfortzon!

Ja man kan då säga att jag klivit ur min komfortzon väldigt mycket denna vecka. I tisdags fikade jag ensam, bad om hjälp i flera olika affärer. I onsdags åkte jag till Ornäs för att presenter mig för butikschefen dock var han upptagen så jag fick komma tillbaka dagen efter, vilket fick ångesten att stiga ganska mycket. Dock vet jag inte varför, konstigt det där. Och på onsdagen gick jag också på en gruppintervju till McDonalds. Och idag åkte jag till Dollar store för att presentera mig innan jag börjar praktisera där på måndag. Mycket stress och ångest har jag känt under vecka, men växt har jag också gjort. Nu är det bara fortsätta att pusch mig själv och våga mer! :) 

Ny klänning.

Igår åkte jag till Falun för att göra lite ärenden innan fikat men vännerna. Och det gick lite snabbare än planerat så jag åkte till stan och kika lite i affärerna. Och tur var väll det då jag hittade en klänning jag suktat efter väldigt länge efter som är från H&M! Det var den allra sista klänningen och det var dessutom i min storlek, glad blev jag också för det var rea, den kostade endast 100 kr!

 
 

Rose whole sale.

Om det är någonting jag älskar så är det skor, jag hittade en hemsida med väldigt snygga OCH billiga skor. Skulle kunna köpa för många par skor där. Men jag få väll behärska mig lite. Synd. Här är 3 par jag väldigt gärna vill ha! (Gå in och kika på rosewholesale.com!!! så sjukt bra priser!) 
 

Kicks.

I julklapp fick jag ett presentkort till kicks av föräldrarna och det uppskattades väldigt högt då smink är väldigt dyrt. Än så länge har jag köpt ett läppbalsam som luktar jordgubbe och är fruktansvärt bra om jag ska jämföra med det gamla jag använde. Jag har också köpt en lila ögonskugga som heter Crazy bruise (Galet blåmärke...) haha ja jag gillar då namnet och hoppas färgen blir som jag tänkt mig! Och jag köpte min allra första rouge! Den är väldans fin, enkel och vardaglig, precis som jag ville ha den, lagom precis som Sverige. Kul med nytt smink tycker jag!

 
 

Inspiration för hemmet.

Enkelt men väldans fint tycker jag! 
 

Mitt rum.

Just nu älskar jag mitt rum, önskar jag kunde de exakt som det är sen när jag flyttar. Man kan ju önska! Men jag fick ju ett nytt örngott i julklapp som jag bara älskar! Det enda jag vill tillägga i mitt rum nu är att skriva ut mina solnedgångs bilder och sätta upp på någon vägg eller rama in. Ja vi får se hur jag gör med det!  

 

 

 

 

Konstigt det här..

Nu är jag inte alls lika ångestfylld som i det förra inlägget. Det är ganska jobbigt och konstigt hur mina känslor går upp och ner hela tiden! Hoppas den här entusiastiska och pepp känslan håller i sig resten av vecka nu. haha. Men jag tänkte dela med mig av lite saker jag önska jag kommer uppnå 2014. 

- Hitta ett deltidsjobb

- Flytta hemifrån.

. Finna kärlek.

- Börja plugga ett floristprogram i Stockholm.

- Vara spontan och inte rädd.

- VARA GLAD.

- Åka utomlands, London weekend eller solsemester.

- Läsa mer böcker.

- Fota och måla mer.

 

Massa ångest.

Ja jag vill att denna vecka bara ska ta slut, är så många saker jag måste göra men som jag verkligen inte vill göra. Jag måste presentera mig vid Ica Ornäs om jag kanske kan ha en möjlighet för jobb där i framtiden. Göra opponeringar tills jag träffar min psykolog igen, träffa dom vid dollar store innan jag börjar där nästa vecka. Som jag förövrigt inte vill. Och jag fick en arbetsintervju till McDonalds i Hedemora, och jag borde vara glad över det men det är jag inte, inte över huvud taget. Det ger mig BARA massa jobbig ångest. Fan.

Nyårsbilder.

Jag hade ett väldigt fint nyårsfirande med mina fina vänner, vi åt en massa tacos och spelade spel. Lite alkohol fick vi i oss också När klockan slog tolv tog vi fram tomteblossen som vi gjort föregående år, alltid lika mysigt!  

 
 

RSS 2.0