Regnig solnedgång.

 

Midsommar.

Det blev en lugn midsommar i år igen vilket var väldigt skönt men trevligt. Jag, Jos och Karro grillade god mat, drack lite gott och åt tårta, jordgubbar och grädde till efterrätt som jag gjort. Vi spelade kort och Karro vann varje gång (GRATTIS!). Och vi avslutade kvällen med att kolla på en bra film. 

 

Primark <3

Hej vad jag vill ha Primark i Sverige, billiga och snygga kläder! Min lilla besatthet över Primark har kommit tillbaka så jag har spenderat lite för mycket tid till att kolla på youtubeklipp där dom visar vad dom köpt från Primark hehehe. Här kommer ett kollage på massa fint jag vill ha! 

 

Studentfirande.

Igår firade vi Emelies student hela dagen. Dagen började vid soltorg där vi mötte Emelie vid parken och gav en kramar, blommor och gratulationer. Sen kollade vi på alla glada och dansande studenter på flaken. Eftermiddagen spenderade vid Mockfjärd där det bjöds på väldigt god mat, det var en riktig mysig och bra kväll med en jättefint pyntad gård! Grattis Emelie!

 

Underground safari.

Innan den här helgen så jobbade jag 12 dagar i rad vilket resulterar i att jag inte gjort så mycket. Det enda jag orkade gör under denna tid var att klippa håret, blev nöjd i alla fall. Men i helgen var vi på Underground Safari som är en endagars festival vid Tyllsnäs udde. Det var en jättebra dag! Vi paddlade kanot, åt god mat, pysslade, drack vid öltältet och kollade på lite bra band. Men sen i lördags kväll har jag varit sjuk med feber och halsont men de är så värt det!
 
 

RSS 2.0