Sista inlägget 2013!

Det känns helt galet att det är sista dagen av 2013 idag, vart tog året vägen egentligen. Men jag lämnar 2013 med ett leende för jag vet att 2014 kommer bli ett så mycket bättre år för min del! Jag har lite framtidsplaner, i Januari börjar jag praktisera vid Dollar store i någon månad och ska nog plugga ett florist program i Stockholm i 20 veckor. Tror floristyrket skulle passa mig bra, man få vara kreativ vara runtom färger och arbeta med händerna! Och under 3013 hoppas att jag finner ett jobb och kanske kärlek? Ja, jag tycker det låter bra! 2014 BRING IT ON!

Och här får ni dom absolut sista solnedgångs bilderna för i år, en hel del sådana har det blivit senaste året! Haha

 
 

En liten lista om 2013!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Nej egentligen inte, var på festival i en annan stad. Det va väldans kul!

Hur har ditt 2013 varit?

Helt ärligt, ganska dåligt och jobbigt. Många ångestattacker och dåliga tankar om mig själv, men November och December har varit bra!

Blev du kär i år?

Nej.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Haha jadu, inget specifikt. Kommer aldrig ihåg datum så, men många minnen kommer jag komma ihåg som Bråvalla, 30 seconds to mars konserten och midsommar.

Vad är din största framgång 2013?

Att jag tog tag i min sociala fobi, började gå hos en psykolog.

Bästa köpet?

Min sammetsklänning!

 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och bensin tror jag, haha

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När mina vänner säger att dom tycker jag har förändrats mycket men positivt den senaste månaden. Det känns skönt att dom ser mina framsteg.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

30 seconds to mars nya album, Angeles med Jensen Ackles och många mer!

Vem har du umgåtts med mest? 

Karolina, Camilla, José, Ludde, Fanny och Kajsa.

Har du haft ett förhållande under 2013?

NEJ! :( 

Vart reste du under 2013?

Ingenstans, någon tripp till Stockholm och Bråvalla blev det i alla fall.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Att jag inte var så spontan och glad som jag ville vara. Men det ska jag ändra till nästa år! Jag vill också resa, kanske en weekend till London och någon solsemester. Börja plugga till florist i Stockholm. 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Hm, inget speciellt men någon dag efter kom massa vänner hit och jag och Karro bjöd på pizza och tårta. Allt slutade med en rolig utekväll.

 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Att jag tog för mig mer och tafit dom chanserna jag fick till att få ett jobb.

Vem saknade du?

Karolina, när hon flyttade till Sundsvall.

De bästa nya människorna du träffade? 

Hm, inga.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Att du duger som du är, ta mer chanser, var spontan och glad. Och gör exakt vad du vill hur rädd eller jobbigt det må vara för annars kommer du ångra dig! Just do it!

Julafton.

Julafton igår var precis lika mysig och underbar som alla andra år tidigare. Som vanligt åt man lite för mycket mat kollade på kalle anka och öppnade lite presenter, mycket skratt blev det också! I år fick jag ett presentkort till kicks, en bok, ett väldigt fint överkast och en fantastisk Darth Vader klocka av Karro. Och nu taggar jag för en kul utekväll men tjejerna!

 
 

Blommor.

Mamma och pappa fyller år de 5:e och 10:e December, så i december månad är det alltid mycket blommor på bordet, jag klagar inte för jag älskar blommor och dom är så fina! Jag funderar på att gå något florist program någon stans, ja de skulle vara väldigt kul!

 
 

Knäck.

Idag gjorde jag och Karro knäck och om jag får säga det själv då blev det riktigt gott! Och det blev perfekt konsistens, inte för hård eller mjuk. Mums!

 
 
 

En fin fredag.

Idag kommer bli en bra dag! En saknad syster kommer hem, vi ska fika med vännerna och så har jag bestämt att vi ska klä julgranen och kolla på Sveriges hjältar galan ikväll.
Och imorse innan jag åkte till gymmet så fotade jag lite träd och en orange himmel, det var fint! 
 
 

Smink inspiration.

Vill väldigt gärna hitta liknande färger på ögonskuggor som dom på bilden, så sjukt fina, speciellt den budgundy färgade och dom gråa. Har börjat sminka mig mer men har bara bruna nyanser. Så jag vill ha lite fler.
Så sjukt snygga färger. Någon som vet vart man kan hitta liknande? :)  
 
 

GLAD!! :D

Hur många gånger har man varit med i en tävling på olika bloggar, jag har åtminstone varit med och tävla på många olika tävlingar. Och den här gången vann jag!!! haha jag gick in för att kolla på Amirs blogg (Som jag gör för många gånger per dag), så har han presenterat vinnarna av egendesignade nailskins. Jag blev så jäkla chockad när jag såg minn blogg stå med där. Shit va kul! Tack Amir och fan va kul det ska bli med lite kreativ och snygga naglar till julen! :D 

I search for peace in your eyes.

 

Tänk om..

Tänk om. Tänk kom jag tog det där jobbet när jag väl hade chansen, tänk om jag fortsatte hålla kontakten med killen som fick mitt nummer efter en kväll på krogen. Tänk om jag jag kunde släppa alla ångest och höga förväntningar på mig själv, var i livet skulle jag ha varit då? När jag är gammal och har levt mitt liv, vill jag känna mig komplett, att jag gjort och känt alla känslor jag velat under mitt liv. Jag är 20 år gammal och jag har redan FÖR många, tänk om? 

Eldfest.

Igår åkte jag till Fornby för att se Camilla och José bränna upp sina skulpturer, var riktigt fint må jag säga! :D En och annan bild blev det också! 
 

Nelly.

Hittade ett par riktigt snygga klänningar på Nelly, jag vill ha alla, men mest vill jag ha den gröna! Så sjukt snygg, och nu börjar jag att älska höga kragar! Ska nog köpa den sen, kanske till nyår? :) Vi får se. 
 

Mer inspiration till framtida hemmet.

 

Böcker!

Just nu är det 2 bokserier jag vill köpa och båda har 3 böcker vardera. Så ja sammanlagt vill jag köpa 6 böcker, mh det kommer bli väldans dyrt, men värt det när jag väl har råd att köpa dom! Böckerna heter Divergent och the mortal instruments. Mjapp. Jag saknar att läsa böcker, efter Harry Potter hitta jag inte några böcker som verkade intressant, men nu har jag det, så det är väll en slags tröst i alla fall. 

Jena Malone.

Jag älskar hennes hår! När jag ser henne på tumblr med sitt otroligt fina blonda hår så har jag sådan lust att färga håret blont och klippa av det.. JAG VILL. Men just nu har jag inga pengar till att göra det. Tråkigt. jaja. Någon gång i framtiden kanske? :) Och hon är fruktansvärt fin, jag vill se ut som henne... 
 
 
 

Jag i ett nötskal.

Snälla vänner kolla på detta videoklipp. Detta är 100% jag. 
 

Ett eget hem.

Just nu längtar jag väldigt mycket tills att jag har råd att flytta hemifrån. Jag vill börja mitt liv som vuxen, ha ansvar för allt som har med hem att göra. Jag vill flytta till en liten lägenhet som jag får kalla mitt! Visst trivs jag med att bo hemma men gud så skönt det skulle vara att ha någonting eget, som man bestämmer helt och hålet över. Som vart man vill hänga halsduken, hur varmt man vill ha det i rummet, man kan ha vänner över när som helst och bara en massa småsaker som jag stör mig på nu när jag bor hemma. Och jag längtar så otroligt mycket tills jag kan få inreda en lägenhet, en sak som är säker är att jag vill ha massa blommor!

Lite inspiration inför framtida flytt! 

 
 

Linssoppa.

Idag lagade jag en väldigt god linssoppa så jag tänkte att jag kan dela med mig av receptet! Åt upp min portion lite för fort tror jag och sitter nu här med en mage som gör ont. Men ack så gott det va! 

Du behöver till 4 personer:

en gul lök

två vitlöksklyftor

tre deciliter röda linser

femhundra gram krossade tomater

sex deciliter vatten

grönsaksbuljong

salt, peppar

paprikapulver

creme fraiche 

 

Såhär gör du: 
1. Hacka gul lök och fräs i kastrull med pressad vitlök tills det blir gyllenbrunt.

2. Häll på linserna och rör om, låt ''stekas'' i några sekunder.

3. På med krossade tomater och vatten, låt det koka upp.

4. Krydda med paprikapulver, en grönsaksbuljongtärning, salt och peppar.

5. Låt koka på mellanvärme i ca tio till femton minuter. Tills linserna är klara helt enkelt!

6. Ät med en klick vitlöks creme fraiche. 

 

 

Det är okej att klaga i sin egna blogg.

Nu har snön kommit YAY! Jag älskar snö när den ligger på backen och är fin, när det snöar är det en helt annan sak. Jag tänker dela med mig av min morgon för er. Jag tänkte åka och träna i morse, så jag ska startade bilen en stund så den är varm när det är dags att åka. Men när jag ska låsa upp får jag inte upp dörren, automatiskt tror jag att den har fryst, så jag springer in och hämtar tändare för att värma upp nyckeln, springer ut igen för att tappa tändaren i snön, den går inte att använda. Så jag försöker ändå att låsa upp bilen igen, det går inte. Jag går in hänger tillbaka nycklarna för att se att det är FEL nycklar... Sen efter många om och men har jag tagit bort snön på bilen. sedan när jag ska ska köra iväg kör jag in i väggen med backspegeln. Då gav jag upp och gick in igen. Nu ska jag dricka te och äta skumtomtar istället för att träna, hejja mig! Hur har er morgon varit? 

Beloved shirts.

Jag tycker om beloved shirts. Finns sjukt mycket som jag vill ha därifrån!!! Ge mig snälla?! 
 

Jag vill ha den!

ÅH jag vill ha det där på mitt finger! Liten och fin, plus att jag ÄLSKAR tigrar, så otroligt fina djur tycker jag. Åh jag vill.
 

Chai te med grädde.

Kan inte säga något annat än att det va riktigt gott! :) 
 

Hej december!

Det är redan december men det finns inte en enda snöflinga på backen men vad gör väll det när det finns så mycket annat att glädjas åt? Som att Karro kommer hem om 20 dagar, jag får pynta mitt rum lite för mycket med glitter och ljus. Lyssna på julmusik och pynta julgranen och iår ska jag julbaka en massa. Vännerna får jullov så då får jag träffa dom lite mer än vanligt! Det blir julafton med familjen och en massa god mat. Det enda som saknas just nu är ju faktiskt lite snö. Jag älskar december! <3 

RSS 2.0