Materiella ting.

Att jag kan blir så glad av nya materiella ting! Haha, bra att jag är glad i alla fall. Köpte en svart enkel kjol som satt awesome! Och en fin svart flowig klänning som jag kommer använda för mycket i sommar :) Idag det faktisk varit en bra dag, inte så speciell, men jag har ändå känt mig glad hela dagen, ge mig fler sånna! 

True dat, sister yo.

Vore inte livet underbart.

Några saker som skulle göra livet så mycket mer underbarare, tank om man alltd kände sig nöjd med sig själv, alltid kände sig vacker, se sig i spegeln utan att hata sig själv en enda gång under hela sitt liv. Kunna lyssna på alla sina favorit låtar på en och samma gång. Och att man skulle bli accepterad hur man än ser ut och vart man kommer ifrån, att rasismen inte finns, och att cancer bara vad ett namn på en blomma. Tänk vad världen skulle va underbar! 

Mys 2.0

Mys 2.0
Klicka på länken så kommer ni till min helt fantastiska spellista! :D

.

Logiken?

Jag gillar hur föräldrar tänker... Pappa släpper aldrig in Fiffi även fast han vet och hör att hon vill in. Och idag när jag inte ens visste att hon va ute säger han "Varför släpper du inte in Fiffi?", älskar ironin! Och dom har jämt så mycket att klaga på, och om jag skulle be dom att ställa tallrikarna raka i diskmaskinen skulle det bli ett jävla liv. 
Och det bästa av allt som pappa gjort! hahah, jag satt och åt och hade gaffeln i höger hand och kniven i vänstra. (jag vet att det är fel). Så skrattar pappa nedlåtande och säger att jag borde äta riktigt.. och själv satt han och åt sin kycklingbit med händerna?! ÅH jag förstår mig inte på han logik. 
Men jag tycker det är lite kul hur mina föräldrar tänker ibland, fast mestadels irriternade och jobbigt. 
Och dom borde inse att dom inte alltid har rätt..

Fin inspiration från tumblr.

Jag skulle kunna tänka mig att ha ungefär en såndär hårfärg som hon har på bilden. As snyggt! 
Har faktiskt tänkt att färga håret i en orange ton ett tag nu, synd att det kostar en förmögenhet att färga sig hos en frisör då! 

Massa fin inspiration!

HATAR RUBRIKER!!!!

Jag har ingenting att göra om dagarna, och jag är så sjukt less på det!! I mer än 6 månader har jag setat hemma och inte gjort ett skit. Sökt en massa jobb men ingen är intresserad, jag förstår inte! Just nu sitter jag hemma och väntar på att dö... Jag kan ju inte göra ett skit eftersom att jag inte har pengar. Hjälp mig att få ett jobb, för tydligen klarar jag inte av det själv!! Jag vill och klara inte av att sitta hemma längre. 

Dålig!

Jag har ändrat designen lite, blev ganska bra i slutända även fast jag har kämpat i kanske 2 timmar nu! haha fy jag är så dåligt på sånt här :) Och så fick det bli lite rosa också, jag gillar rosa c:

Fina minnen.

Har kollat igenom min dator, och jag har en hel del bilder faktiskt! Många bra minnen som kommer tillbaka till en när man kollar på dom. haha och väldigt många ful också. Jag behöver mer minne till min dator så jag kan fota ännu mer.. Fast då måste jag köpa en helt ny dator och det känns väldigt jobbigt och dyrt. Man kanske kan fixa det på någe annat sätt.
Här kommer en av många fula bilder på min dator, Karro får ära!

Helt perfekt!

 

Monki

Åååh jag älskar Monki dom har alltid så fina kläder... Men jag hitta dom här på hemsidan, jätte fina vår plagg som man kan variera med många olika plagg. Och lite färg skulle nog inte skada min gaderob :) Jag tycker mest om hatten, den är otroligt fin! Och allt det här hittade jag på rea, Om jag ska köpa alla plaggen blir det totalt 430 kr, inte så dåligt va? Fast vet dock inte vad frak kostar ;) (oj vad jag har börjar skriva mycket i bloggen haha, men det är kul!) 
och ni älskar mitt fina collage.. 

Get ready for the weekend,

Jag har faktiskt haft en bra helg, i fredags gick jag Camilla och Jessica ut. Slutade med att vi hamna på flamman! YEE.. Nej med det va faktiskt helt okej, träffa lite folk blev erbjuden efterfest någon blev utkastad för att hon va för full, hähä. Och en sak kommer aldrig förändras, jag kommer för alltid vara en utav tvillingsystrarna, det är enda anledningen till att folk vet vem jag är. Men jag klagar inte, jag har världens bästa syster! Lördagen var det bara en bakisdag, jag gjorde absolut ingenting. och Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träna :D BAI

varför?

Jag förstår inte varför jag går ut p klubbar (S2 och sånt) jag hata det.... Har alltid tråkigt, men tror ändå att jag ska ha kul..... MEN NEJ!!!! HATE IT:::::

SLUTA!!

Jag förstår mig verkligen inte på folk som säger att sömn är överskattat, någonting måste vara fel med dom. Själv skulle jag inte överleva en natt utan 9 timmars sömn, då skulle jag bli grinig väldigt känslosam och hata allt..

brå

 
 

Lookbook

Jag har gått och skaffat mig lookbook, alla på den sidan är så sjukt snygga och har en massa fina kläder. Jag vill ha allt dom har på sig. Men jag ska lägga ut nån bild då och då, inte för att jag har så fina kläder men ändå, det ät kul :D Och så får jag träna ännu mer på att fota. Det ultimata just nu skulle nog vara att köpa en självutlösare, yep :D

Myser, myser lite till, myser loss ordentligt!

Igår kolla jag Karro och Kajsa på första mysteriet på greveholm, och vi åt lussebullar, drack glögg och jag åt glass <3 Det va väldigt mysigt kan jag säga. Och jag skratta igenom nästan hela serien... Jag gillar hur sklettet smälter in i hinken och inte ner på golvet. Tur att jag inte gillar julmust så att mina tänder inte försvinner då! 
haha och ett citat från tomten "Ni har en riktigt fin gran, om ni tar hand om den bra kommer det växa många kottar på den", tomtens ord! 

Give me love.

Jag karro, och ett x antal andra från arbetsförmedlingen ska kanske åka till Norge och söka jobb där. Man får ett startkapital så man klara sig där i en månad och medans ska man söka en massa jobb! 
Tänk om det blir av, då ska jag flytta.. Usch vad nervöst men ändå otroligt kul! Få se något nytt hitta ny inspiration till livet och så c: Förhoppningsvis hittar jag och Karro jobb så då kan vi flytta till en lägenhet tillsamans :D :D häh
Det kanske är precis det här som kommer ge mig bättre självförtroende? vem vet, får hoppas på det!

bajs

Det gick ju bra att vara glad...... Jag beställde hem en sån där klännig lag la upp förut, och den fanns tydligen inte i lager.... Det kunde dom väll ha sagt innan jag betalade? NEJ, FÖR VI ÄR IDIOTER.. Jag ville så gärna ha den!! 
Och jag klippte av mig håret idag, jag gillar det inte. 

Gamla goa tider...

haha jösses, jag kolla igenom hela min blogg precis. den är ganska deprimerande, eller så är det väll kanske jag då. Jag borde leva livet lite mer, sluta tänka så mycket och börja våga mer. Jag måste börja utmana mig själv om jag någonsin ska få nått självförtroende :) Jag vill vara glad och inte ha panik/ångest hela tiden. 
Nu säger vi så, nu ska jag vara glad! :) 
Och jag hade ett par roliga inlägg haha. Jag skaratta högt för mig själv. och jag borde börja skriva mer om vad jag gjort så jag kan kolla tillbaka sen på mitt liv. 
Och oj vilka stora planer jag hade förut, flytta till stockholm, resa till USA. Men nån gång i framtiden blir det av! 
 

Fina män.

Även fast jag föredrar män med skägg så ser ju dom här grabbarna riktigt bra ut. höhö 

håår.

Jag vet inte om jag vill klippa mig eller inte, för nu har jag fått så "långt" hår. Men om jag klipper det kan jag få en mer frisyr än att mitt hår bara ligger platt på ryggen. Intressanta saker jag tänker på om dagarna, frisyrerna på bilden är väldigt snygga tycker jag. :)

Locked out from heaven

JAG VILL HA! Så sjukt fina.. 
 
 
 

Up all night

Jag börjar 2013 precis som jag avslutade 2012, arbetslös utan pengar och ingen aning om vad jag ska göra i framtiden. Men jag ska försöka att göra det här året till det bästa någonsin!

Och ni borde lyssna på Alex Clare, så grymt bra!

RSS 2.0