Yta 3.

Kan jag ha någon av dem här bilderna till ansökningen. Jag vet inte! Går inget vidare bra med ansökningar och alla bilder som ska tas. Tycker egentligen att inget av det jag tagit är bra nog. 

 
 

Onödigt Sandra!

Snön började falla i Gustafs precis, så jag tog fram dator och kollade sistaminuten resor. Finns resor för ca 2000 med all inclusive. Varför gör jag såhär mot mig själv! Skulle bli så lycklig om jag fick resa till sol och värme. Vill till Berlin i sommar också. Skulle vara kul.

Kram på er <3 

Indiska.

På senaste tiden har jag börjar älska inredning allt mer, har alltid tyckt det är roligt men tycker att det finns så sjukt mycket fint just nu, överallt dessutom. Här har vi lite fina saker från indiska och jag fick bara lov att ta med kaffet som tydligen smakar choklad, CHOCKLAD!!! 

 

Light up today.

 
 

Yta 2.

Helu vänner, här kommer lite bilder jag fotade idag. Blev ett par bra bilder faktiskt och då är min fråga till er, vilken tycker ni är finast? Vilken skulle jag kunna använda till ansökningarna? Ge mig ris och ros och gärna lite tips på vad jag kan fota inom temana längtan och yta. 

Känner mig väldigt stressad just nu också, måste bli klar med det här men jag är inte i närheten! 

 
 
 
 

kladdkaka och kaffe.

Som jag nämnde i det tidigare inlägget så har jag fruktansvärt tråkigt om dagarna, så igår bakade jag en simpel liten kladdkaka för att fördriva tiden, den blev god. Jag gjorde lite kaffe till och gick ut till mitt rum, och jag tyckte fikat och den fina brickan skulle passa bra på bild så tog nått kort på den också. Älskar brickan, köpte den på IKEA för någon vecka sen, perfekt när jag ska ha med nått att äta till mitt rum. Idag ska jag i alla fall fika lite med vännerna på Peace & Love café, det ska bli kul! 

 

Ångestfyllda dagar.

Dålig uppdatering på bloggen på grund av en lite depression som slagit till. Har inte lust att göra någonting, men ändå vill jag inte ligga i sängen som jag gör verkligen hela dagarna. Dagarna är gråa, har ingen inspiration till att fota eller träna. Ångesten börjar krypa sig på också. Jag har inget jobb, träffar vännerna alldeles för sällan, känner mig äcklig och ful eftersom jag inte gör någonting om dagarna. Jag hatar detta. Har inget att se fram emot och jag har så sjukt jävla tråkigt. Det enda jag gör om dagarna är att känna ångest för allt och det börjar ta på krafterna nu. Vill bara ge upp. 

RSS 2.0