you only live once.

Vad säger man till en tjej som är så otroligt osäker på sig själv? Som inte tror på sig själv, och inte känner något hopp? Som hoppas och hoppas på att snart är något gott på väg, men det kommer aldrig. Att ta sig mod till att fråga läraren en simpel fråga, det tar flera dagar. Men som alla tror är så självsäker och vuxna har alldeles för höga förväntningar på en? En sak som dom tror man klarar av hur enkelt som helst, men i verkligheter äter upp en inifrån. Som har gjort dig så ledsen arg, och ännu sämre självförtroende än vad man redan har?! Men att man inte vågar berätta det för någon är det värsta. Dom säger att allt ordnar sig, men man själv inte tror att det gör det.
Att man mår dåligt över småsaker gör det ännu värre, att det egentligen inte ska ha någon betydelse, som alla säger, Men för en själv är det hela världen. Men att inte kunna dela med sig av den sorg man känner varje dag är värst. Det är jobbig, och det tar så mycket på krafterna. Ibland behöver man någon, men den någon vet man inte vem det är.
När det är jobbigt, när man är ung och går igenom något jobbig förväntas man att ta sig igenom det, man tar sig igenom det, men om hela livet känns jobbigt, hur gör man då? Ska man då förlita sig på att det goda snart är på väg, jag antar att det är det enda man kan göra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0