Liten årsresumé!

2014 var året då jag växte som person sjukt mycket, jag började inse vem jag var och hur jag ville vara som person. Men under början av året mådde jag rent ut sagt skit, jag insåg att jag inte längre kunde skjuta upp det där läkarbesöket. Så jag ringde vårdcentralen och fick tid hos en psykolog som jag gick till i ett par månader. Jag fick reda på att jag hade social fobi och fick hjälpmedel till att ta mig ut ur bubblan jag gömt mig inuti. Jag började på praktik vid dollar store och växte väldigt mycket, efter det började jag på Fornby, jag träffade nya människor och insåg att det faktiskt kan vara kul att ha konversationer med okända människor. Mina ångest och panikkänslor minskade och jag lyckades till och med få mitt första jobb vid Leksand.

 

Under 2014 har jag också gått på många secondhandrundor och jag skulle kunna säga att jag är en stammis vi pärlan. Många fina fynd har jag hittat. Jag har också fått många skratt vid peace & love café med mina vänner medan vi druckit många koppar kaffe. Jag har också besökt liljan ett par gånger där jag kollat på livemusik och druckit öl. Jag hittade också et nytt uteställe vid namn Wasabryggeriet som blivit favoritstället. Jag Josefine och Karro åkte också till London där vi shoppade, turistade och gick ut ett par gånger. Jag fick se mitt favorit band i Stockholm som var helt fantastiskt! Året avslutades med en fantastisk hemmafest hos Camilla.

 

Sommaren i Dalarna var fantastisk, jag umgicks med gamla och nya vänner. Vi badade, grillade och mös en massa. Jag jobbade vid Leksand strand och fick då åka 2 timmar i en bil utan ac, jag fick lov att stanna i Gagnef där jag köpte glass och njöt av värmen istället för att svettas i bilen. Jag kollade på otaliga solnedgångar vid älven, drack vin och hade det riktigt bra. Hela sommaren avslutades med den sista sommarfesten hemma hos mig och Karro.

 

2014 var året då jag mer och mer blev den människan jag ville vara, jag fick mer självförtroende men framförallt började jag pusha mig själv så att jag kunde växa och bil den personen jag visste att jag var. Jag blev gladare, fick mer energi och blev framförallt mer positiv till många saker i livet. Jag träffade också nya vänner, fick första jobbet, började fotografera mer, umgicks med vännerna och började inse att även fast jag inte vet vad jag vill göra i framtiden så kommer det att ordna sig. Och te var nog min bästa vän under året, har hällt i mig litervis av det. 2014 var helt fantastiskt! 

 
 
 


Kommentarer
jos

Nu vill jag bara säga att Rättvik ligger längre bort än Leksand!
Fina bilder och bra text annars hä hä hä :D
Längtar till sommaren nu :(

2015-01-21 @ 19:17:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0